Szeged és környéke

2007.01.29. 15:19

Tandíjper, elhalasztva

Bár a legutóbbi tárgyaláson Bálind Attila bíró, a Szegedi Városi Bíróság elnöke azt mondta, legközelebb ítéletet szeretne hozni, mégsem zárult le tegnap a tandíjper.

Bár a legutóbbi tárgyaláson Bálind Attila bíró, a Szegedi Városi Bíróság elnöke azt mondta, legközelebb ítéletet szeretne hozni, mégsem zárult le tegnap a tandíjper. A 2006 júliusa óta tartó Swiderski Erika kontra Szegedi Tudományegyetem per azért indult, mert a diáklány szerint az intézmény jogtalanul szedett tőle fejlesztési hozzájárulást. Ítélet ma azért nem született, mert Erika ügyvédje, Kovács László későn küldött el egy beadványt a bíróságnak, amit nem tudtak időben kézbesíteni az alpereseknek. Mivel az ügyvéd a késést nem tudta a bíróság számára elfogadható módon indokolni, 50 ezer forint büntetést kapott. A per március 26-án folytatódik, és várhatóan ekkor már tényleg születik ítélet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!