Szeged és környéke

2007.03.29. 16:19

Expó a Hangárban

Ma délelőtt tíz órakor megnyitja kapuit Szegeden, a Hangár expó és konferencia-központban a lakás- és ház építőipari szakkiállítás és a Szeged Expó.

Éveken keresztül nagy népszerűségnek örvendett a lakás- és ház építőipari szakkiállítás, amelynek Szegeden, a Hangár expó és konferencia-központ az otthona. A szervezők tavaly döntöttek először úgy, hogy a sikeres rendezvény mellé kapcsolják a Szeged Expó kiállítást. Ez jó ötletnek bizonyult, hiszen így egy még nagyobb, és színvonalasabb kiállítást tudtak szervezni.

Így lesz ez idén is. Ma délelőtt tíz órakor nyitja meg a kapuit a két kiállítás. Tegnap délelőtt még nagy volt a sürgés-forgás a standok előtt, hiszen a több mint ötven kiállító szépítette, építette a helyeit.

Az építőipar Dél-Magyarország még mindig dinamikusan fejlődő iparága, hiszen az új otthont építők és a felújítás, korszerűsítés mellett döntők részéről is fokozott érdeklődés tapasztalható. Éppen ezért közkedvelt a lakás és ház építőipari szakkiállítás. Az építtetők egy helyen tájékozódhatnak az építkezéssel kapcsolatos témakörökben, megismerhetik egy helyen a szakterületen tevékenykedő vállalkozásokat.
Nyitva tartás

Szombaton és vasárnap 10 órakor lesz a nyitás, a zárás 18 órakor. A Cora ingyenes járatával is megközelíthető az esemény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!