Szeged és környéke

2007.05.08. 16:19

Rendkívüli ügyfélfogadás lesz

A földalapú uniós és nemzeti támogatásokat (kiegészítve az agrárkörnyezet gazdálkodási támogatásokkal) 2007-re is a falugazdászoknál kell igényelni a földet művelő gazdáknak – jelezte a Csongrád Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal főigazgatója, Tasnádi Gábor.

A földalapú uniós és nemzeti támogatásokat (kiegészítve az agrárkörnyezet gazdálkodási támogatásokkal) 2007-re is a falugazdászoknál kell igényelni a földet művelő gazdáknak – jelezte a Csongrád Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal főigazgatója, [namelink name="Tasnádi Gábor"]. A munkát most lényegesen megkönnyíti a múlt évben elfogadott beadványok adatainak előnyomtatása. Eddig azonban a megyében csak a gazdák fele adta le a kitöltött adatlapokat a bejelölt, megrajzolt térképekkel együtt. A támogatásigénylés szankciómentes határideje 2007. május 15. Ahhoz, hogy ezt tartani lehessen, a falugazdászok ezen a hét végén, május 12-én és 13-án 8 órától 12 óráig rendkívüli ügyfélfogadást tartanak egész Csongrád megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!