Szeged és környéke

2019.09.11. 11:45

Mobilapplikáción a Kutatók Éjszakája

Mintegy 400 programmal várja szeptember 27-én, pénteken a Kutatók Éjszakáján a Szegedi Tudományegyetem a kutatási eredmények, a tudomány iránt érdeklődőket. Ezen az éjszakán más napokon nem látogatható laborok, terek nyílnak meg az érdeklődők előtt.

Munkatársunktól

Az egyetem 11 karának 500 kutatója, oktatója és hallgatója mutatja be tudományterületét Szegeden és Hódmezővásárhelyen. Az érdeklődőket kora délután és éjfél között várják 376 programmal, több tucat helyszínen.

A szegedi programok és a hódmezővásárhelyi kínálat egyaránt megtalálható az egyetem munkatársai által fejlesztett ingyenes mobilapplikációban, amely a Kutatók Éjszakája digitális programfüzete. A mobil­alkalmazás lehetőséget nyújt az érdekesnek talált előadások külön listába való rögzítésére is.


A programok www.u-szeged.hu/kutatokejszakaja honlapon is megtekinthetők, a regisztrációköteles eseményekre ott lehet majd jelentkezni szeptember 14-től. A rendezvény összes programja ingyenesen látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!