Színes hírek

2007.01.04. 15:19

50 évesen úgy döntött, hogy pornósztár lesz

A New York Times-ban megjelent egy cikk egy bizonyos Debbie-ről, aki úgy érezte: valami egészen mással akar foglalkozni, mint addigi életében, ezért 50 évesen úgy döntött, hogy pornósztár lesz.

A vörös díványon fekvő, szexi fehérneműt viselő hölgy mosolyogva néz a fotósra. A 28 éves kora óta férjezett Debbie hamarosan egy pornófilmet fog forgatni. Döntését egyszerűen magyarázta meg: szereti a szexet. "Egy barátom tanácsolta, hogy szerepeljek filmben, mert szórakoztató, és még fizetnek is érte" – meséli Debbie.

A hasonló indíttatásból a felnőtt filmipar felé forduló, 41 éves Vicky Vette mára igazi sztárrá nőtte ki magát, először egy amatőr fotóversenyt nyert meg, majd leforgatta első pornófilmjét.

Debbie és Vicky története nem egyedülálló, írja a New York Times, a közönség ugyanis igényli, hogy érett asszonyok is szerepeljenek a pornófilmekben. Ki tudja, a különböző diéták és plasztikai műtétek is hozzájárulnak, hogy egy nő még 50 évesen is kívánatos lehet, de a fő ok a kereslet-kínálat törvényében keresendő. A pornófilmek Oscarjának számító "AVN Awards" díjkiosztón külön kategóriát hoztak létre olyan filmek számára, amelyekben érett nők szerepelnek. A célközönség pedig elsősorban azok a kamasz fiúk, akik tanárnőjükről, vagy barátaik édesanyjáról fantáziálnak, márpedig a "hétköznapi asszonyokat" nem testesíthetik meg a klasszikus pornósztárok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!