Színes hírek

2007.01.03. 15:19

A kukásautóban ébredt a német guberáló

Kukásautó szemétterében ébredt fel egy guberáló férfi Németországban. A férfi a raktérből hívta a rendőröket, akik végül megtalálták a potyautast.

Az illető munkanélküli, de nem hajléktalan, és egy konténerben kutatott üres üvegek után, miközben elaludt. A jókora szemétládát a menetrend szerint megérkező kukás kocsi személyzete az autóba ürítette az alvó guberálóval együtt, akit nem vett észre.

A szemétraktérben azután felébredt a férfi, és előbb dörömböléssel próbált szabadulni, de nem hallotta senki. Ezután mobiltelefonjával felhívta a rendőrséget, és tudatta helyzetét, ám azt nem tudta megmondani, hogy melyik kukás kocsiban van, és hamarosan lemerült a telefonja, így megszakadt a kapcsolat.

A rendőrség több szemetes autót is megállított, míg végül meglelte az embert rejtőt. A guberáló megúszta egy kisebb karcolással a dolgot.

"Én az ő helyében templomba mennék hálát adni az égnek, utána meg lottózni, mert a mai a szerencsenapja" - mondta az egyik rendőr a sajtónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!