Színes hírek

2007.01.11. 15:19

Kebab készült az elrabolt gyerekekből

Négy gyermek holttestét találták meg Indiában, miközben további részletek derültek ki két korábbi, az országban elkövetett sorozatgyilkosságról. A már felbomlott testeket egy elhagyott rizsmalomban találták meg India északi Pandzsáb államában.

A jelek szerint a gyermekeket megfojtották, testüket részben elégették. A két fiú és két lány - mindannyian 9 és 13 év közöttiek - egy közeli faluból tűntek el még novemberben. Leaglább az egyik kislányt meg is erőszakolták.

Hétvégén a déli Hiderabadban kilenc munkás holttestét találták meg, két héttel ezelőtt pedig Delhiben bukkantak rá legkevesebb tizenhét gyermek feldarabolt maradványaira.

A delhi gyilkosságokról újabb borzasztó részletek kerültek nyilvánosságra.

Indiai lapok szerint a "horror háza-ügyben" megvádolt egyik férfi valószínűleg evett a meggyilkolt gyermekek szerveiből, sőt, kebabot is készített belőle. Az esetet azután tárták fel, hogy Surendra Kolit igazságszérumos vallatásnak vetették alá.

A rendőrség közölte: emberi húst találtak a Delhi előkelő külvárosának számító Noidában lévő ház hűtőjében, a gyermekek koponyáit és más csontjait pedig a csatornában találták meg. A hatóságok szerint a gyermekeket a közeli nyomornegyedből rabolták el.

A Times of India jelentése szerint a háztartási alkalmazott Surendra Koli szexuálisan meggyalázta az áldozatok holttestét. A férfi munkaadóját is többszörös emberrablással, nemi erőszakkal és gyilkossággal vádolják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!