Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Ujhelyi István szerint talpra áll az MSZP

A jövőben muszáj egységes szocialista pártot teremteni, új intézményeket alapítani - nyilatkozta Ujhelyi István, a Parlament szocialista alelnöke.
Ujhelyi István három nevet említett: Mesterházy Attilát, Botka Lászlót és Molnár Csabát, akiknek biztosan szerepet kell vállalniuk az MSZP következő vezetésében. Nekik helyük kell legyen akár az elnökségben, akár a választmány irányítói között, azután együtt kell dolgozniuk az MSZP-ért - mondta a szocialista politikus.

Olvasóink írták

53 hozzászólás
 • 53. Sportplusz 2010. május 24. 23:29
  „kopjon le botka és ujhelyi hazug csapata ennyi!4”
 • 52. achilleus 2010. május 24. 17:38
  „Közeledik a bűnszervezet felszámolásának az ideje /a java csak most jön, elvtásak! Hehehehehehe....”
 • 51. Sportplusz 2010. május 23. 22:22
  „Tisstelt51.. itt anagy igazság : a munkáspárt igen becsületes emberekből áll ,akik igaz szocialisták voltak és MARADTAK!! nem, ugy mint pl. fodor gabika 1szer fidesz aztán szdsz.. vagy a hazug ujhelyi -aki először fideszes akart lenni csak azoknak volt eszük és elzavarták ..igy az mszpét vágta haza bukta -botkával..két" tiszta " párt van:JOBBIK és az MUNKÁSPÁRT..!!! a többi egykuya pl . A fidesz .. pintér bácsival ???!!hát nem tenném tüzbe a kezem..érte .. lmp ..ezek meg kicsodák ?”
 • 50. unknown 2010. május 23. 09:42
  „A magam 65 életévével, volt MSZMP tagként, az MSZP-t létrehozó közösség tagjaként, az MSZP-ből 1990 januárjában (annak pozíciós zsákmányszerzésén csömört kapva) kilépő állampolgárként kérdezem Tőled Ujhelyi istván, tudod-e kit és mit képviselsz egyáltalán? Milyen gyökerekből táplálkozik és támaszkodik a jelenlegi pártod? A jelenlegi pártvezetésed? Vagyis immár önmagad, hiszen ott vagy az élmezőnyben. Az SZDSZ nemzetközi liberalizmust kiszolgáló nemzetietlen gyülekezet lettetek. Egy selejt halmaz, akiknek a szemében a nemzet bűn, Nyakó István szerint (úgy kiterjesztetten is értelmezve) a német náci eszmék melegágya. Semmik vagytok, s semmivé lesztek holnapra ez a párt. Sokkal több tisztesség van a lekezelt Munkáspártban.”
 • 49. szilléri 2010. május 23. 09:13
  „Az MSZP belügye, hogy kit szeretnének előre tolni! Fontosabb kiket nem! Persze a ,,b" közép már bent van a parlamentben, tehát kibic a többi szocival szemben.
  Mesterházy komolytalan műmájer Lendvai tanítvány- szerintem esélye sincs.
  Molnár azzal az izraeli kitűzős parlamenti bevonulásával legalább annyira kicsapta a biztosítékot mint az ,,ellenfél" ,,fekete" mellénye.
  Egyetlen komoly és alkalmas jelölt Botka.
  Ha tényleg pozícióba kerül igen csak rendet kell tennie azon a bizonyos sz. dombon. Minden esetre nagy baj lenne ha Magyarországon megszűnne a ténylegesen baloldali szociáldemokrata párt !
  Gondolom van annyi esze, hogy nem enged olyan ,,trójai faló" szintű pártoknak mint az SZDSZ volt. Simán hülyét csináltak a szocikból. Nekem ez az LMP nagyon gyanús! Eddig csak a duma van náluk! Jobbik kizárt !”
 • 48. Sportplusz 2010. május 22. 21:33
  „.. ujhelyi.. mit hazudozik tovább ..hogy talpra állnak ??!! ilyen képmutato nincs több a parlamentbenn. .. letagadta jo haverját Zuschlágot is miután sittre vágták, azelőtt meg nem egy foton ( lsd. Magyar Nemzet ..stb. ) vidáman röhögcsélnek vele .. !!?? maradhat a párt .. de a két városrombolo ( bukta -botka + ujhelyi) nélkül , remélem vannak még tisztességes mszpsek ( Sipos Ur. Gézi Ur .. )”
 • 47. zaporozsec 2010. május 22. 21:15
  „Gumiboci,Te hol éltél az elmúlt 8 évben?
  Vagy városházi bérfirkász vagy?”
 • 46. maci52 2010. május 22. 20:01
  „A Népszabadság Online (NOL) pénteken közölte, hogy értesülései szerint a Hunvald-ügyben Szabó Zoltánt tettestársként, folytatólagosan elkövetett, nagy értékű csalással gyanúsítják önkormányzati ingyen-telefonja miatt. A lap ügyészséghez közeli forrásokból úgy tudja: Szabó Zoltán két nappal azután kapott gyanusítotti idézést, hogy megszűnt országgyűlési képviselősége és mentelmi joga. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére pénteken nem kívánt az ügyben nyilatkozni.

  cimkék: Fidesz, Szabó Zoltán, gyanusítás
  Marad valaki szabadon?”
 • 45. maci52 2010. május 22. 19:55
  „Meztelenre vetkőztették Hagyó Miklóst
  Megjelent: 2010.05.22. 19:28
  Frissítve: 2010.05.22. 19:28
  Orvosi vizsgálaton esett át a volt főpolgármester-helyettes, ahol meztelenre vetkőztették és minden testnyílását átvizsgálták.
  (C) MTI

  A Venyige utcai börtönben teljes átvizsgáláson esett át Hagyó Miklós, akit a Gyorkocsi utcai börtönből szállítottak át a hét elején. Hagyó egy saját, illemhelységgel ellátott egyszemélyes cellát kapott, közvetlenül Kulcsár Attila mellett.

  A Napi Ász úgy tudja, hogy havonta csak egyszer fogadhat látogatót Hagyó és egyszer kaphat csomagot is a börtönben, aminek súlya nem haladhatja meg az 5 kg-ot. A politikus emellett csak a börtön által rendelkezésre bocsátott mobilkészüléket használhatja, amibe saját maga kell hogy kártyát vásároljon - írja a Napi Ász.

  Forr.”
 • 44. spaceboy 2010. május 22. 19:47
  „Azert az edes ahogy ezek az "urak" megfeledkeznek arrol, hogy elsosorban es leglelkesebbben ok toltak , tincitanciferko szekeret a miniszterelnokseg es a partvezetes fele.”
 • 43. Mathiasking 2010. május 22. 19:14
  „Szerintem a kommunista utód párt megérett a likviditásra. Ezt saját maga el is intézte. Most arról folyik a vita, hogy génállományilag van-e lehetősége az újra élesztésre. Itt kellene kicsit hozzásegíteni őket, hogy írmagja sem maradjon ennek az eszmének.

  Kötelezővé tenném mindenkinek Szolzsenyicint olvasni! Azután döntsön a nép!”
 • 42. papipa 2010. május 22. 19:04
  „Ekkora taposó karrieristát, mint ez az Újhelyi!!!”
 • 41. Gumiboci 2010. május 22. 18:59
  „41. Miért az előző ciklusban ment a Fidesznek az összefogás? Mert szerintem nem .”
 • 40. brill1 2010. május 22. 17:45
  „Isten őrizz, hogy ezek még egyszer hatalmat kapjanak!Újra kezdhetnénk mindent előröl!!!”
 • 39. sima 2010. május 22. 17:36
  „"A jövőben muszáj egységes szocialista pártot teremteni, új intézményeket alapítani - nyilatkozta Ujhelyi István"

  Mi az hogy muszáj ? Kinek ? A megélhetési politikusoknak ? Semmi szükség rá ! Ha az új intézményeken a pénzmosodákat érti , akkor az is felesleges.”
 • 38. Sportplusz 2010. május 22. 17:32
  „ujhelyi a HAZUG !! (2003 Cs.-megyei biroság bocsánatkérésre utasitotta mert a "valotlanul " (= HAZUDTA )!! állitotta , hogy Kondor Katalin ügynök volt !!) .. e szerint most is valotlanságokat állit ??!/ jo szokása szerint /mert MOST sem lesz igaza, az MSZP. talpra nem áll többet" hála "az ilyen ujhelyiknek botkáknak .gyurcsánynak libás bajnainak . az , hogy 1 ilyen ember van a parlamentben.. az nem probléma DE , hogy VONA G. Úr! mellényben volt az már "büntény "!!?? ja és hol vannak az igaz mszpések SIPOS Úr .. Géci ÚR ??!!(a fenti elvtársak őket is kinyirták ??!!) mikor tünnek már el , hogy nyugalom lenne a városban ..”
 • 37. maci52 2010. május 22. 15:14
  „Amíg az MSZ/M/P úgy kezdődik,Kovács,Szekeres,Lendvai,Szili,Lampert,....stb,addig ti kedves Pistikém csak nyalhattok,és jelenthettek.Botkának meg csak Szegeden van nagy pofája,ha szidni kell a 68%-ot.”
 • 36. jozko 2010. május 22. 14:34
  „TALPRA MAGYAR Szocialist Párt.... divatba jönnek a magyar költők....ami azt illeti, egy szociális értékeket képviselő formáció elférne a magyar politikai palettán... csakhogy: MÁS OKKAL - MÁSOKKAL! Egy tisztessége ütözetben alul maradó párt vezetőinek hitelességét talán nem kellene kétségbe vonni. De az MSZP vezérkara elhagyta a süllyedő hajót, de előbb gondosan "összeszedte a mentőmellényeket". A történelem ben már számtalanszor előfordult, hogy a veszteség, bukás után a főkolomposok a biztonságos emigrációt választották és onnan próbálták dirigálni az újrakezdést. Az Mszp vezérkar a biztonságos belső "emigrációt" választotta, de a lényeg ugyanaz....Ez a szocialisták belügye, nem akartam osztani az észt: a véleményemet mondtam el. De a valódi baloldali érzelmű szocialisták talán tudják, mire gondolok....”
 • 35. KolompárRómeó 2010. május 22. 14:17
  „17. hozzászólás Gumiboci 2010.05.22. 10:57

  "Mennyi mocskos szájú narancsos hozzászólo van . De eljön a facsarás ideje . És mehet a Fidesz a narancslébe."

  Írta valaki, hogy fideszes? Írta valaki, hogy majd a fidesz bármi is jobb lesz? Én ilyet nem látok. Az viszont tuti, amit ezek a görények az elmúlt nagyon sok évben csináltak. Nem kell ahhoz fideszesnek lenni, hogy legszívesebben agyonverné az ember ezeket a szarháziakat.”
 • 34. KG1947 2010. május 22. 14:01
  „Az MSZP szerintem is valahova áll.
  Csak nem talpra, hanem fejre.”
53 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétezer adónyomozó állhat munkába

Ezer munkatárssal alakulhat meg az adórendőrség, ám az sem elképzelhetetlen, hogy a pénzügyi bűncselekményekben nyomozó új egység létszáma megközelíti majd a kétezret. Tovább olvasom