Bulvár, celeb

2012.01.09. 12:08

SP pályázati pénzből vesz magának művészlakást

Éder Krisztián fiatalkora ellenére már saját lakáshoz jut, még szülői támogatás nélkül. Hitelre nem volt szüksége, ám a vállalkozása által pályázatot adott be, amit meg is nyert - tudta meg a Bors.

Munkatársunktól

SP annak ellenére, hogy csak huszonhárom éves, szülői segítség nélkül tud saját lakást vásárolni. A tinisztár mindig arra törekedett, hogy ne kelljen családtagjaira támaszkodnia, ezért döntött úgy: segítségük nélkül veszi meg leendő otthonát. Éder Krisztián évek óta foglalkozik fotózással az éneklés és dalszerzés mellett, 2007-ben kezdte a Moholy- Nag y Művészeti Egyetemet, azóta vállalkozásán keresztül számos cégnek készít fotókat, mellette pedig operatőrként tesz szert bevételekre. Cége pedig napról napra sikeresebb.

– Összegyűjtöttem a pénzt egy lakásra, ami egyben kreatív műhelyként is működik majd. Igyekeztem saját forrásokból megvalósítani az álmaimat, nem kellett hitelt felvennem. A cégem által pályáztam a Széchényi Terv keretében, és meg is nyertem – magyarázza SP. – A pályázatba bele kellett foglalnom, mit szeretnék elérni a következő két évben, illetve a munkáimat és a referenciáimat kellett megmutatnom. Tehát az új lakásban dolgozni is fogok, az egyik szoba műterem lesz, ahol az utómunkákat is végzem majd. Mindent le kell cserélni, a falakat ki kell bontani. Két-három hónapig tart a felújítás, valószínűleg márciusban már költözhetek – mesélt terveiről a Borsnak a fiatal előadó, akitől nemrégiben költözött el Brasch Bence és Fluor Tomi. Krisztián bevallotta, szeret egyedül élni, hiszen így nem kell senkihez sem alkalmazkodnia. A kapcsolata is jobb lett a barátaival, mert megszűntek a napi konfliktusok. SP azért is várja, hogy új otthonába költözzön, mert mostani lakásánál a rajongók még mindig zaklatják.

A tinibálvány egyébként az új lakás mellé szívesen fogadna az életébe egy csinos barátnőt is, aki vezeti a háztartást.

– Szerintem a kinézet mellett fontos egy lánynál, hogy tudjon főzni. Szinte ez az első kérdésem, ha megismerkedem valakivel. Viszont én három éve nem takarítottam, képtelen vagyok mosni, vasalni, és a rendtartás is nehezen megy – vallja be SP.

Címkék#SP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!