Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Bebe helyett Balázs Fecó szórakoztatta a népet

Csongrád - A Borfesztivál szombati napján - talán a meleg miatt - eleinte csak szállingóztak az emberek a borutcába, azonban az est közeledtével lassan újra megtelt a Dob utca.
A színpadon egymás után következtek a programok, a standok előtt, mellett pedig most is sokan ízlelgették a színes borkínálat nedűit. A sort a Csongrádi Fúvószenekar Térzenéje nyitotta meg. A török vendégcsapat táncműsora után a Vivat Bacchus énekegyüttes humoros műsora következett, amely nagy sikert aratott. Az est híres csongrádi fellépőjét Bebét sokan várták, azonban az utolsó pillanatban változás történt. Egyéb irányú kötelezettségei miatt nem tudott eljönni Csongrádra. Helyette Balázs Fecó varázsolta el dalaival a közönséget. A jól ismert dallamok hallatán sokak szemébe könny szökött, mások pedig együtt énekeltek az előadóval.

Bebe helyett Balázs Fecó szórakoztatta a népet - GALÉRIA

Az éhes fesztiválozók szabadon válogathattak a finomabbnál finomabb étkek között, és jó csongrádi borokkal öblíthették le az estebédet. Az érdeklődők az iskola tornatermében veterán motorok kiállítását nézhették meg, az előtérben pedig ásványbörze-kiállítás és -vásár található.

A mai nap programja:
16.30 Gyermek előadás
18.00 Külföldi vendégcsoport műsora
20.00 Szalonna és Barátai koncert
22.00 Reflex buli

A kora esti órákban a Dob utcai volt iskola épülete elől veterán autók és motorok felvonulása indul, mely érinteni fogja a Fő utcát, a Bökényt, az ó- és belváros fontosabb útjait. A kiállítás hétfőn éjfélig tekinthető meg.

Augusztus 20-a programja:
10.00 Szent István napi kenyérszentelés a Kossuth téren
16.00 Gyermek előadás
17.30 Külföldi vendégcsoportok műsora
19.00 Ferenczi György és a Rackajam koncert

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élettel telt meg a bor utcája

Pénteken lovas fogatokon indultak a borrendek tagjai, a város vezetői és az Alföld Néptánc Együttes éneklő táncosai a „bor utca" felé. Tovább olvasom