Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Régi polgármestereket támogat a Fidesz

Csongrád - Zömmel a most is dolgozó polgármestereket támogatja a Fidesz Csongrád és Kistelek térségében, négy község kivételével. Felgyőn az országgyűlési képviselő, Vincze László indul.
Egyszerre mutatta be a 4. országgyűlési választókerület településein Fidesz-színekben induló polgármesterjelölteket Vincze László országgyűlési képviselő. Többségük ma is hivatalban lévő településvezető. Bakson így Búza Zsoltot segíti a párt, Balástyán Ujvári Lászlót. Csanyteleken az egyik korábbi alpolgármester, Györgyiné Mészáros Erzsébet a szövetség jelöltje. Csengelén kitart a Fidesz Sánta Ferenc mellett, akit – Vincze szavai szerint – nemtelen, igaztalan támadás ért. Csongrádon Kőrösi Tibor, a középiskolákat tömörítő oktatási központ igazgatója a jobboldal jelöltje. Dócon Tóth Margittal szemben nem indít senkit a Fidesz. Felgyőn maga Vincze László országgyűlési képviselő indul – mint mondta, azért, mert a községben nem sikerült más jelöltet találni, őt viszont többen is kapacitálták. Nem akarja megváltani a világot a községben, de határozott elképzelései vannak arról, mit kellene máshogyan csinálni. Forráskúton Fodor Imre, Kisteleken Nagy Sándor a Fidesz polgármesterjelöltje. Ópusztaszeren a közéleti munkától elköszönő Makra József helyett fiát, ifjú Makra Józsefet segíti a párt. Pusztaszeren Máté Gábor a jelölt, Sándorfalván Kakas Béla, Szatymazon Kormányos László, Tömörkényen pedig a helyben lelkes civilként ismert Bálint József.

Csongrádon részben megújult képviselőjelölti csapattal vág neki a párt a választásnak. Kőrösi Tibor elsőként az 1. körzetben induló Bartókné Vincze Zsuzsannát mutatta be – aki azonnal reagált a városban terjedő megjegyzésekre. Azt mondta, amikor a pártnál döntöttek a képviselőjelöltekről, az ő személyére csak egy nem szavazat érkezett: az édesapjáé, aki épp attól tartott, hogy az ő indulása szóbeszédre ad majd okot. Szeretné bebizonyítani, hogy nem a családi kapcsolat miatt vállalhatott szerepet, hanem azért, mert munkájával kiérdemelte a társak bizalmát. A 2. körzetben Nagypál Sándor a Fidesz jelöltje, a 3.-ban Kapus József, aki a mentőszolgálatnál dolgozik. A 4. körzet fideszes jelöltje Papp Gabriella városi pártelnök, az 5.-ben Máté Attila, a Fidelitas tisztségviselője, a 6.-ban Bodor Csaba altatóorvos, a 7.-ben Héjja István vállalkozó, a 8.-ban Gyovai Gáspár jelenlegi alpolgármester. Listán Papp és Gyovai mellett Takács István kampányfőnököt indítják.

Olvasóink írták

 • 16. nandor0001 2010. augusztus 17. 20:39
  „Elég a Gyurcsány barátok mutyijából!
  Körösi Tibit javaslom polgármesternek. Tisztességes becsületes embernek ismerem!”
 • 15. Juccus 2010. augusztus 17. 08:49
  „zolee0001 : Ahha! Mostmár értem! Ha valaki nem ért egyet a jobboldal jelöltjével, akkor az "bérkommentelő" stb..., de ha valaki a jobboldal mellet érvel, az nem jobboldali "bérkommentelő". Teljesen logikus... igazad van...felteszem a kezem és megadom magam...”
 • 14. Kiabrandultbaloldaliszavazo 2010. augusztus 16. 21:44
  „Bedő, Bodka, Gyurcsány ugyanaz csak a szemfényvesztés megy!!!”
 • 13. nandor002 2010. augusztus 16. 21:43
  „Kell a vérfrissítés Csongrád egy szunnyadt hely ahol a fiataloknak nincs jövője! Körösit legyen a polgármester! Bedő csak egy nagy lufi!”
 • 12. zolee0001 2010. augusztus 16. 21:40
  „Juccus kimondottan MSZP bérkomentelő és még írni sem tud!”
 • 11. történész 2010. augusztus 16. 18:29
  „Egyszer véget érnek majd a mese délutánok...és jő az ébredés..”
 • 10. Sportplusz 2010. augusztus 16. 16:05
  „.. botkát kellene támogatni .. annyi jot cselekedett már .. szétvert utak .. szétvert szue ..”
 • 9. Juccus 2010. augusztus 16. 14:17
  „Bocs, Kőrösi... a lényegen azonban ez semmit sem változtat...”
 • 8. Buczko 2010. augusztus 16. 13:46
  „Juccus: ha ennyire ismered, legalább a nevét leírhatnád helyesen...”
 • 7. Juccus 2010. augusztus 16. 08:55
  „Én a Kőrősiben nem bízok...egyáltalán nincsen jó híre, nem alaptalanul. Sajnos ezt kell mondanom, de nála még Bedő is jobb választás.”
 • 6. bekoantal 2010. augusztus 16. 00:56
  „Föl, föl, ti rabjai a földnek...”
 • 5. keletaru 2010. augusztus 15. 10:49
  „Mellesleg más " fejlett " helyeken volt kommunisták nem is szerepelhetnek a politikai életben . A nyugdíjuk is minimálbér .............. csúfolták a reform szót most a fejlődés van ebben a helyzetben Csongrádon , amit éveken keresztül elhanyagoltak most rendbe teszik ez nem fejlődés az tuti ........ Üdv kuci”
 • 4. bubu72 2010. augusztus 14. 20:32
  „Vince,vince már megint spekulálsz, kevés a lové,? Mi <moderálva> közöd van felgyöhöz.”
 • 3. keletaru 2010. augusztus 14. 13:39
  „Ha így fejlődünk itt Csongrádon minek ennyi képviselőőőőőőőőőő . Lassan már nem lesz akit képviseljenek , vagy cirkusz a cirkusz a cirkusz a manézs varázsa ! Üdv Kuci”
 • 2. hank 2010. augusztus 14. 13:22
  „Felgyőn Ábel István a polgármester már sokéve. Jól fejlődik, szerintem Vincze nem fogja ott megnyerni és hatalmas bukás lesz!

  Egyébként én egy Bodor Csabát ismerek, aki állatorvos. De lehet rosszul emlékszem és tényleg altatóorvos...”
 • 1. izek 2010. augusztus 14. 13:00
  „Felgyő? Mondjuk elég dinamikusan fejlődik, furcsa, hogy senki más nem vállalta...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utcára kerülhet a 3 gyermekes családanya

Törvény védi az adósokat a kilakoltatástól – ez vonatkozik a bankokra, de az önálló bírósági végrehajtókra hétfő délelőtt még nem. Így történhetne meg, hogy hiába készül a kormány az adósok megvédésére, utcára kerülhetnek. Tovább olvasom