Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Gazdaság > DL Kft.: fél Magyarország az ügyfele

DL Kft.: fél Magyarország az ügyfele

Szeged - A DL Dél-alföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. 2006-ban pályázta meg és nyerte el a Délmagyarország kezdeményezésére alapított Presztízs díjat Üzleti innováció kategóriában.

Munkatársunktól - Délmagyarország napilap - 2010.11.26. 08:45
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az elismert vállalat az azóta eltelt időszakban is jelentős eredményeket ért el – mondta el lapunknak Pipicz András ügyvezető igazgató.

A DL Kft. mára az ország 13 megyéjében szolgáltat – alapításakor, 2002-ben még csak a 3 dél-alföldi megyében látta el az ügyfeleket. Elsősorban fogyasztásmérő-leolvasással, számlanyomtatással járó feladatai vannak a Dél-Alföldön és az Észak-Dunántúlon, de az Elmű, az Émász és a Tigáz szolgáltatási területén is leolvassa a villany- és gázmérőket. A DL Kft. ügyfeleinek száma 5 millió 500 ezer: ezzel a magyarországi villamos energia és gázenergia közüzemi szektor ügyfeleinek közel 64 százalékával áll kapcsolatban.

Szolgáltatási területének nagysága mintegy 66 ezer négyzetkilométer – ez Magyarország területének a 71 százaléka. A DL Kft. – az EDF Démász Zrt. valamint a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. közös leányvállalata – sikere a cég korszerű technikai, folyamatszervezési és innovációs képességeire épül.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. Zs 2010.11.26. 09:52

nem új ötlet, hanem a régi leolvasó kollégák kiszervezése, leépítése (áttérve az évenkénti egyetlen valós leolvasásra - a havi, majd a negyedévesen keresztül) és természetesen költségcsökkentés

Moderálásra küldöm 1. azigazitrebitsch 2010.11.26. 08:58

Ez a leolvasás, kb olyan nagy ötlet,mint feltalálni a kanálban a mélyedést.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...