Helyi bulvár, celeb

2024.03.22. 13:07

Az év vállalkozója lett Ördög Nóra

Timár Kriszta

Fotó: Szabolcs László / Archív fotó

Csütörtökön este adták át a Glamour Hungary Women of The Year díjat. Az év vállalkozójának a mórahalmi születésű műsorvezetőt, Ördög Nórát választották, aki szépségápolási és kozmetikai termékekkel és a Nekem a Balaton éttermekkel vesz részt üzletasszonyként a magyar vállalkozói világban. Mint írta, ő mindezekre szerelemprojektként tekint.

Sose gondoltam magamra valódi businesswomanként, és valószínűleg ezután sem fogok. De mindig ott volt bennem a vágy, hogy a műsorvezetés mellett – amiben az alapján ítélik meg a munkámat, hogy szimpatikus-e az embereknek amit és ahogyan csinálok – valami kézzel fogható dolog megalkotásában is részt vegyek

 – írta a díj kapcsán közösségi oldalán.

Ördög Nóra egyébként a díjat egy másik, Csongrád-Csanád vármegyei kötődésű hírességgel szemben nyerte meg, jelölt volt ugyanis a kategóriában a televíziós karrierjét Szegeden indító Szabados Ági is Libertine könyvesboltjaival.

A TV2 műsorvezetőjének napjai egyébként rendkívül zsúfoltak: a díjátadó másnapján, pénteken reggel már indult is a Fülöp-szigetekre és Tajvanra az Ázsia Expressz forgatására.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában