Helyi kék hírek

2023.07.01. 20:18

Baleset történt a 47-es főúton – Galéria

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van a 47-es főút 211-es kilométerszelvényében, Algyő közelében.

A rendelkezésre álló adatok szerint két személyautó ütközött össze 2023. július 1-jén valamivel 19  óra előtt a 47-es főút 211-es kilométerszelvényében, Algyő közelében. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült.
A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes az útlezárás. Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

FRISSÍTÉS:

Két autó ütközött össze az algyői Tisza- híd szegedi oldalán. Úgy értesültünk hogy feltehetőleg a Suzuki személyautó egy utánfutót vontatott Szeged irányába. Feltehetőleg helytelen rakományrögzítés, illetve tengelysúly terhelés miatt leakadhatott az utánfutó a járműről, ekkor  ütközhetett össze a két  jármű.  A balesetben egy fő sérült meg úgy tudjuk, őt a mentők kórházba szállították a helyszínről. A közlekedési baleset helyszínén Hódmezővásárhely és Szeged között az algyői Tisza -hídon teljes útzár volt érvényben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában