Szegedi hírek

2023.06.10. 16:20

Sportnapot tartottak az egyetemisták - Galéria

S. Z.

Mindenki talált magának való sportolási lehetőséget a Hattyason. Fotó: Török János

Ismét megrendezték szombaton a Szegedi Tudományegyetem Alma Mater Weekendjét, ami tulajdonképpen egy sport- és családi nap. A Hattyas sori SZTE Sportközpontban idén is ugrálóvár, sportok gyerekeknek és felnőtteknek, kézműves foglalkozások, henna és arcfestés, izgalmas tudományos kísérletek, környezetvédelmi és esélyegyenlőségi kihívások, kari versenyek és a pecsétes menetlevéllel megszerezhető nyeremények várták a volt és jelenlegi SZTE-s hallgatókat és dolgozókat, valamint családtagjaikat és barátaikat. 

Ahogy mindig, úgy idén is a rendezvény ingyenes volt. A lehetőségeken túl a helyszínen kávé, frissítők, fagylalt, valamint egyszerűbb ételek is vásárolhatók voltak.

A vendégek rövid bemutatók után vagy az állomásokon maguk is szabadon kipróbálhatták a sportágakat, belekóstolhattak a rögbi, amerikai foci, akrobatika és zsonglőrködés izgalmas világába, lecsúszhattak a nyári sípályán, de volt tengó, röplabda, kosárlabda, falmászás, íjászat, görkorcsolya, ping-pong, tollas és küzdősportok is.


 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában