A Szegedi TE szombaton a Répcelak együttesét fogadja a saját otthonában

2024.02.01. 15:37

Bajnoki követi a BL-meccset

A férfi tekecsapat szuperliga 11. fordulójában a Szegedi TE szombat 15.30-tól az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a Répcelak együttesét fogadja.

Mádi József

Karsai László minden tudására szükség lesz a Répcelak ellen.

Fotó: Karnok Csaba

Csak úgy repkednek egymás után a komoly mérkőzések. 

Az előző héten a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a horvát Zapresic érkezett az újszegedi teke- és bowlingcentrumba – majd nyert sajnos 5:3-ra.

A hazai szuperligában pedig már itt is az újabb rangadó: a Szegedi TE a Répcelak együttesét látja vendégül. A 11. forduló mérkőzése szombat 15.30-kor kezdődik, előtte az ifjúságiak játszanak.

A két csapat Vas vármegyei mérkőzésén a szegediek izgalmas és érdekes körülmények között tudtak nyerni 5:3-ra, pedig az első két párban a répcelakiak voltak jobbak, így 2:0-ra és 55 fával vezettek. Innen sikerült a fordítás, amely kisebb bravúrnak is mondható ilyen hátrány után.

A szegediek a BL-meccs miatt előrehozott mérkőzésen nyertek Bábolnán 7:1-re a tavaszi első fordulóban, míg a Répcelak hatalmas fölénnyel verte 8:0-ra a Győrt.

A tabellán a két csapat éppen egymás mellett helyezkedik el: a Szegedi TE a második 9 győzelemmel és 1 vereséggel, így 18 ponttal, míg a Répcelak 8 sikerrel és 2 vereséggel áll a harmadik helyen. Az éllovas a Kaposvár, amely még veretlen és a 10 győzelem mellett mindössze egyetlen pontot vesztett eddig.

Ami pedig a sűrű programot illeti, a Szegedi TE jövő szombaton Győrben lép pályára, míg az azt követő hétvégén Horvátországba, a Zapresic otthonába látogat, február 24-én pedig a Szentgotthárd vendége lesz. A következő hazai mérkőzésre március 2-ig kell majd várni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában