Csongrád és környéke

2015.10.16. 22:37

Abigél járt a 155 éves csongrádi iskolában

Csongrád - Nem tud hasonló korú általános iskoláról a megyében Tarjányiné Csatári Márta, a 155. születésnapját ülő csongrádi Nagyboldogasszony katolikus iskola igazgatója.

Králik Emese

Ez volt a város első köznevelési intézménye, megszakítás nélkül működik, öt éve tartozik a katolikus egyházhoz. Szentmisével, műsorral, kiállítással emlékeztek az évfordulóra. [namelink name="Bedő Tamás"] polgármester nyitotta meg az intézmény múltját és jelenét összefoglaló kiállítást. Ezen egy ifjú fotós, az 5. osztályos [namelink name="Koncz-Bisztricz Tamás"]  is bemutatta a műveit. Kedvence a természetfotózás, a legjobban a madarakat szereti fényképezni.


Néha tényleg sajnálja a sajtó munkatársa, hogy az újságban nem lehet hangzó információt közzétenni. Leírhatatlan az az élmény, amellyel az iskola kórusa és pedagógusai ajándékozták meg pénteken a közönséget. A gyerekek, valamint [namelink name="Daniné Lovas Zsuzsanna"], [namelink name="Ferentzi Katalin"], [namelink name="Szepesiné Gulyás Julianna"], [namelink name="Vinczéné Kocsi Judit"] és [namelink name="Újszászi Dániel"] az Abigél című musicalből adtak elő részleteket, olyan színvonalon, hogy az interpretációjuk színpadokon is megállná a helyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!