Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 21°C Még több cikk.

Őrület! Uszodában szoptatott, pórul járt

Nagy-Britannia - Egy uszodában arra szólítottak fel egy szoptató anyukát, hogy fejezze be gyermeke táplálását, mivel tilos enni és inni a strand területén.
Laura Whotton felháborodott, amikor a személyzet tagja közölte vele, hogy nem szoptathatja 11 hetes kisfiát, Joshuát a nottinghami szabadidőközpontban. A 26 éves nő másik kisfia, a négyéves Thomas a medencében pancsolt, miközben anyja és Joshua a parton voltak.

"Semmi sem látszott, magam előtt tartottam a kisbabámat. Voltak, akiknek a melléből több látszott ki, mint az enyémből" - mondta el Laura.

"Nevetséges az egész, először meg is kérdezték tőlem, hogy éppen szoptatok-e."

Laurát nagyon feldühítette az eset, mivel a világ egyik legtermészetesebb dolgának tartja a szoptatást, ennek ellenére úgy érezte magát, mintha valami bűnt követett volna el.

Nottingham város vezetősége elnézést kért az asszonytól, és új szabályzatot dolgoznak ki a szabadidőközpont részére. A központ szóvivője azt nyilatkozta egy helyi lapnak, hogy az étkezés, a szoptatást is beleértve nem felel meg a higiéniai szabályoknak.

De később a városvezetőség egy nőtagja azt a kijelentést tette, hogy a szoptatást sehol sem lehet megtiltani.

Olvasóink írták

 • 15. bambinaXX 2009. május 21. 10:59
  „14! elmondanám, hogy ez NEM közszeméremsértő - pláne ebben az esetben, ahol takarva volt a melle.. értelmesebbje nem pakolja ki az egészet, lehet takarni pelussal - és a gyerek feje is ott van, tehát takar az is értelemszerűen.
  Akinek egy szopizó kisbabáról más jut eszébe - azzal van a baj, kezeltesse magát!!
  apropó: a templomokban le kell eztán takarni a kisJézust szoptató Máriát?! Az is zavaró?????!!!!
  szerencsétlen, gyermektelen, elmebeteg nyilván, aki ellenzi a "nyilvános" szoptatást (mint írtam: nem is látszik többnyire)
  egyébként: nyár van, strandokon kikéred magadnak, ha vki kipakolja a melleit?? Balatonon minden 3. nőhöz odamehetsz - és kipakolhatnád a farkad, m szerinted megteheted. LÁSSUK, ne csak szájalj!!!!!”
 • 14. flexsnake 2009. május 20. 17:38
  „Ez közszeméremsértő. El lehet vonulni egy strandon is. Elmondanám hogy rendszeresen szoptatnak cigányok hivatalokban meg bankokban, és kárál mikor rászólnak. A legjobb mikor visszaszól:
  -Azé nem lehet mert cigány vagyok?Rasszista vagy????
  -Hölgyem, igen azért mert más sem teszi.
  Tőlem ott szoptat ahol akar ott dug ahol akar amíg más nem látja. Láttam én már érdekes dolgokat. Anyuci úgy gondolta ő egy buszmegállóban étkezteti a gyereket majd pár perc múlva már a gatyájában turkált egy aberrált. Hát ki a francnak kell ez? Vonuljon félre. Még a tescoban is van pelenkázó. Vagy menjen a bokrok közé vagy bármi. Intim testrészeket még étkezési céllal se tegyen ki mert én is kirakom hogy egye meg... :D

  12. if strat==programozo
  :D
  else
  csak simán berögzülnek az írásjelek :D”
 • 13. maradando 2009. május 20. 17:08
  „11.Túl sok "várandos"apukát láthattál már életedben az E5-ös mellet szoptatásra várva!”
 • 12. Celtis 2009. május 20. 16:17
  „no_name: Te biztosan programozó vagy! :D Mert egyébként elég kevés ember számára jelenti a != jel azt, hogy "nem egyenlő". :) (Sőt, még azt is meg lehet mondani, hogy valamilyen C közeli nyelven programozol, mert más nyelvekben ugyanezt a <> jellel fejezik ki. Lám, milyen sokat elárul egy-két apró elejtett írásjel! :))

  Egyébként a cikkel kapcsolatban: "Őrület! Semmi értelmes nem jutott ma eszembe!"”
 • 11. Strat-n 2009. május 20. 09:05
  „Cseréljétek ki a baba szót barátnőre, az anyát pedig apára. "szegény baba miután még nem rendelkezik önuralommal,nem képes önmegtartóztatni maga magát,minden körülmény mellékes nyugodtan kapja meg a "kaja"adagját nem látok ebben semmi kivetnivalót,hisz egy anyának joga van ehez és aki ezen felháborodik elfelejti azt hogy valaha járhatott ám ő is igy csak nem volt belőle ekkora"szenzáció"”
 • 10. Boytronic 2009. május 20. 08:55
  „A szoptatás az bármij meglepő nem intelligencia kérdése,sokkal inkább rászoruló és "kiszolgáló"esete áll fennen..Az a véleményem hogy szegény baba miután még nem rendelkezik önuralommal,nem képes önmegtartóztatni maga magát,minden körülmény mellékes nyugodtan kapja meg a "kaja"adagját nem látok ebben semmi kivetnivalót,hisz egy anyának joga van ehez és aki ezen felháborodik elfelejti azt hogy valaha járhatott ám ő is igy csak nem volt belőle ekkora"szenzáció"!Ez az élet természetes velejárója..nem akkora baj mint mondjuk ha egy hajléktalan az ürülékével kikeni a környezetét,ami ugye nem természetes,de még nem láttam felháborodni senkit...”
 • 9. klj_54 2009. május 20. 08:40
  „Bizony félreérthető a cikk cime:)
  Én arra gondoltam, hogy agy férfi tette ezt és sokba került neki.
  Bocs, de a cikkírónak nem fellengzős nagyot mondó cím után kellene koslatni, hanem a tartalomra utaló, rövid cím után.

  Nem mellesleg, mi a lófüttyöt keres egy 11 hetes gyermek egy köztudottan fertőző területen?
  A nyilvános fürdők gomba és bacilus tenyészetek. Egy magát anyának valló nő ilyen helyre nem viszi gyermekét.
  Nekem három gyermekem és hét (7) unokám van, ezért az utóbbi megjegyzés.”
 • 8. Hunter81 2009. május 20. 07:34
  „A szóvivő valószínűleg valami egészen máson nevelkedett, azért mond ilyen marhaságot! :)”
 • 7. no_name 2009. május 20. 03:37
  „flexsnake! erdekes, az nem zavart hogy fiatalok temetoben szexelnek (=nyilvanos hely, barmennyire elhanyagolt is) viszont nem tartod illonek hogy egy anya a gyereket diszkreten taplalja:
  "..."Semmi sem látszott, magam előtt tartottam a kisbabámat. Voltak, akiknek a melléből több látszott ki, mint az enyémből..."

  "...EZ legalább olyan természetes mint tampont cserélni a buszmegállóban!..." - ervelesed alapjan politikus is lehetnel. Tampont cserelni, pisilni != babat szoptatni”
 • 6. Évi0203 2009. május 19. 23:44
  „Kíváncs lennék egyes okoskodókra:ha nekik lenne két gyerekük és az egyik,mint itt a cikkben is,megéhezik,mit mondana neki(itt pl. a 11 hetesnek-röhej),hogy "kicsim itt nem szabad,bírjál még ki 1-2 órát,míg tesód kipancsolja magát".Azért álljon már meg a menet!Nehogy már valaki ezen akadjon fenn!Méghogy vonuljon félre...a másik gyerek?Egyébként sem volt a cikkben,hol szoptatta.Nem hiszem,hogy a medence szélén ült...esetleg kicsit távolabb,mondjuk ahol a másik gyereket is szemmel tarthatja.Ha pl. egy idősebb,1 éves kicsiről lenne szó,akkor igen.Neki már el lehet magyarázni,hogy most nem.Teljesen kiakadtam!Én is szoptattam bárhol,ahol gyerekeim megéheztek.Ezt nem lehet előre kiszámolni.Ez a világ egyik legtermészetesebb dolga.Ti nem anyatejen nőttetek fel??
  Egy Anya.”
 • 5. Dudko 2009. május 19. 23:41
  „Szerintem 5. hozzászóló nincs gyereked de majd ha lesz örülsz ha a feleséged ott szoptatja meg ahol tudja.ti is fogtok szabadidős tevékenységet folytatni akár uszodában akár egy parkban.Nem fog érdekelni ki látja vagy ki nem.ez norális dolog és sem higénikus hogy te egy gyorséttermi kaja előtt nem mosol kezet.Mert ez így van igaz?Addig ne szólj hozzá ilyen cikkekhez amíg neked ebben nincs személyes élményed!Idióta”
 • 4. flexsnake 2009. május 19. 23:20
  „2. ha a gyereknek pisilnie kell, előveheti és slagolhat a vízbe? Mert akkor már azt is. Mert miért ne! Minimális viselkedési normák vannak. Nem szoptatunk utcán meg olyan helyeken ahol ez nem tartozik másra. Otthon azt csinál amit akar, ahol más látja ott viszont nem. Nem hiszem el hogy nem tud félrevonulni a gyerekkel azt sem hogy a másikat nem viheti magával mert valahogy be is vitte. Gondolkozzunk béláim! EZ legalább olyan természetes mint tampont cserélni a buszmegállóban!”
 • 3. persona 2009. május 19. 21:12
  „1. persze hogy nem, mivel az sem olyan higiénikus..:DD”
 • 2. dbzs 2009. május 19. 20:56
  „Vonuljon félre, te meg addig vigyázol a másik gyerekére? Férfiagy!”
 • 1. flexsnake 2009. május 19. 20:48
  „A ..... is teljesen természetes vagyis egy színházban ha rám jön akkor miért ne? Ennek a nőnek mekkora az IQ-ja? Nulla alatt? Vonuljon félre, ................”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szenzáció: ismeretlen Tolkien-mű került elő

Franciaország - Nagy irodalmi szenzációt keltett a Sigurd és Gudrun legendája, amely J. R. R.… Tovább olvasom