Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Makói kitüntetések

Csütörtökön nyilvánosságra hozta Buzás Péter polgármester, hogy kik kapnak idén helyi kitüntetéseket augusztus 20-án Makón.
A Makó Város Nevelésügyéért elismerést Kondrát Zoltánnak, az iskolát és óvodát is fenntartó belvárosi református egyházközség elnöklelkészének, illetve Kincses Tímeának, a Makói Általános Iskola igazgatójának fogja átadni, a Makó Város Biztonságáért kitüntetést pedig Garan János mezőőrnek. A sportkitüntetést Ménesi Gábor sportvezető, az egészségügyit Rácz Miklósné, a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás irányítója, a közművelődésit Gilinger Ildikó, a Városi Vegyeskar karnagya kapja, míg a közszolgálatit Dévényi Zsuzsanna, a polgármesteri hivatal köztisztviselője. Makó Város Emlékérmét 4-en kapják meg: Kiss Jenő Ferenc szobrász, Prokai Gábor művészettörténész, Török Péter tájépítész és Tóth Attila művészeti író. A város első embere sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy ezek a kitüntetések a város erkölcsi elismerését fejezik ki, pénz nem jár velük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kinőtt a fű a belvárosi folyosón

Egyik ott lakó olvasónk elpanaszolta: még a fű is kinőtt Makó főterén, a csipkeházsor egyik nyitott folyosóján a folyton bevágó esőtől. Tovább olvasom