Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 20°C Még több cikk.

Miért sikeretlen a legtöbb ember a tőzsdén?

Ezt a kérdést tettük fel a Sinkronprofit.hu egyik vezetőjének, a tőzsdei kereskedést oktató cég egy ingyenes oktató előadást tart Tőzsde Titkok címmel 2011. május 4-én 18 órakor Szegeden.
Ön hogyan vázolná az aktuális helyzetet hazai tőzsdei kereskedők körében?

Jelenleg Magyarország kb. 4%-a részvénytulajdonos, szemben a nyugati átlaggal ahol ez az arány 30-40%. Tehát itthon még viszonylag kevesen gondolnak úgy a tőzsdére mint potenciális befektetési lehetőség. Sajnos a nyerő vesztő 80% a vesztő javára, tehát kb. 20 % az aki tartósan profitot tud termelni.

Adódik a kérdés, miért vannak többen azok akik sikertelenek?

A legtöbben mindenféle koncepció nélkül kereskednek, egy barátjukra hallgatnak vagy újságból vett információk alapján vásárolnak. Vannak akik a brókerek tanácsait lesik. Bárki, aki úgy vág neki a kereskedésnek, hogy nem szerzi meg a szükséges tudást, csupán szerencsejátékot játszik. Nincs „B" terve, kapkod és hibát hibára halmoz.


A kezdő tőzsdéző milyen problémákkal találkozik és milyen hibákat szokott elkövetni?

A szokásos problémák, hogy most esik vagy emelkedik, most venni kell vagy eladni? Meddig tartsam az adott vételt? Van-e rá módszer, hogy megvédjem a tőkémet? A legtöbb kereskedő nincs felkészülve arra, hogy ha vesz egy tőzsdei terméket annak az ára nem csak emelkedhet, hanem eshet is. Ha pedig esik, akkor mit kell csinálni?

Milyen megoldásokat tudnak javasolni ezekre a problémákra?

Aki már aktívan kereskedik vagy csak kacérkodik a gondolattal, mindenképpen jöjjön el az előadásra, hiszen választ kaphat a fent említett kérdésekre. El fogja tudni dönteni, hogy most venni kell vagy eladni, hogy hol vásároljon, illetve, hogy hogyan tudja a tőkéjét megvédeni. Segítünk neki összeállítani egy saját kereskedői szempontrendszert. Ezek az igazi Tőzsde Titkok.


Még milyen érdekességekre számíthatnak az előadáson?

A résztvevőknek lehetőségük lesz megismerkedni egy saját fejlesztésű tőzsderobottal, ami az ember helyett kereskedik. Vagyis rengeteg időt tud felszabadítani a használója számára. Ezek a robotok már havi szinten is képesek megkeresni a banki alapkamat többszörösét, így mindenképpen nagy érdeklődésre számítunk, ráadásul minimális a kezdőtőke igénye.


Ez nagyon érdekesnek hangzik! Hogyan lehet jelentkezni az előadásra?

Az előadás díjmentes, így előzetes regisztráció mindenképpen szükséges. Aki szeretne helyet foglalni az előadásra kérem kattintson ide!

Olvasóink írták

  • 1. hahaha62 2011. május 02. 20:05
    „Hekszín-ahol meg lesz rendezve??????????????????????????????????????????”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európa legjobbjai között a T-Mobile hazai szélessávú hálózata

28 európai országban 94 mobilszolgáltató ügyfeleinek okostelefonokkal végzett mérései alapján a… Tovább olvasom