Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Tarifaforradalom a Vodafone-nál!

Szent a béke a magas mobilszámlák ellen küzdő Szabó Győző színész és a Vodafone között.

Csütörtök délután a budapesti WestEndben rendezett „Kill the bill" fantázianevű mobilszámla csökkentő bulin a mobiltársaság hatalmas tömeg előtt ünnepélyesen is Szabó Győző színész mellé állt, aki az elmúlt napokban a magas mobilszámlák ellen indított mozgalmat. Számos más ismert sztárvendég, Fenyő Iván, Csányi Sándor, Danny Blue, Lola, Zséda, Tatár Csilla, Ábel Anita, Tóth Vera, Görög Zita és Csomor Csilla jelenlétében együtt ünnepelték meg az új, minden eddiginél olcsóbb, kedvezőbb szolgáltatás csomagok megjelenését.

Szabó Győző 10 szerencsést is kisorsolt, akik egy éven keresztül ingyen mobilozhatnak és akiket a Vodafone egy évig VIP ügyfélként kényeztet.

„A Vodafone Magyarország egy évvel ezelőtt a korlátlan hívást és SMS-küldést lehetővé tevő Red tarifa bevezetésével robbantotta a hazai piacot, most pedig igazi forradalmat indít el megújított csomagjaival, amelyek többek között elhozzák a havi 10 ezer Ft alatti korlátlan beszélgetés és SMS küldés időszakát, először Magyarországon!" - jelentette be Diego Massidda, a Vodafone vezérigazgatója.

A Vodafone október 4-től teljesen új portfóliót kínál lakossági ügyfeleinek. A Vodafone az átlátható tarifa csomagokkal és a készülék értékesítés egyszerűsítésével válaszol a fogyasztói igényekre.

Korlátlan telefonálás már 10 ezer forint alatt is!
„A legnagyobb újítás az, hogy a korlátlan belföldi beszélgetéseket és szöveges üzenetküldést biztosító új Red Basic, a lélektani határt jelentő 10 ezer forint alatt is elérhető lesz! A korábbi, készülék nélküli Red Standard csomagnál közel 40 százalékkal olcsóbb Red Basic mindössze havi 9 990 Ft-ért ad teljes szabadságot, hiszen a normál belföldi telefonszámok esetében korlátlanul, minden kötöttség nélkül lehet telefonálni és SMS-t küldeni, valamennyi hazai hálózatba." - emelte ki Alexandre Froment-Curtil, lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató helyettes. A Red Basic csomag havi 500 MB-os adatforgalmi keretet tartalmaz, amit a fogyasztók a saját fogyasztói szokásaik alapján bővíthetnek. A Vodafone új, legbővebb szolgáltatáscsomagot kínáló eleme a Red Plus, amely lényegesen nagyobb adatforgalmi keretet és hatalmas felhő alapú tároló kapacitást kínál 13 900 Ft-os áron.


Szabadság az alacsonyabb forgalmú ügyfeleknek is!

A Vodafone a kisebb forgalmú ügyfeleknek október 4-től az új GO csomagokat ajánlja.

A mobilinternetes keretet és felhő tárhelyet is kínáló GO csomagok közül a GO+ mindössze havi 4 990 forintos áron kínál hálózaton belül korlátlan hívást és végtelen számú SMS-t, valamint 150 perc hívást, vagy 150 SMS-t a többi belföldi hálózatba.
A belépő szintű GO alapcsomag havi 2 690 Ft-ért kínál 100 perc hívást, vagy 100 SMS-t bármely hazai normál díjas hálózatba.

Forradalom a készülékek értékesítésben is a Red ügyfeleknek!

A Red szolgáltatás csomagokhoz kínált telefonokat a Vodafone négy csoportba sorolta és ezután ezeket a tarifacsomag árán felül fizetendő havi 2-3-5-8 ezer forintos havidíjért lehet megvenni. Továbbra is elérhetőek az 1 Ft-os készülékek is, sőt kínálatuk tovább nő.

A harmadik nagy újdonság, hogy a Vodafone bevezeti az úgynevezett e-pack szolgáltatást a számlát környezetbarát módon, elektronikusan rendező ügyfelek számára. A Go csomagok e-pack-kal havi 300 Ft, a Red csomagok pedig havi 1000 Ft megtakarítást jelentenek ügyfeleinknek.

További információ: www.vodafone.hu/ujtarifak

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

TakarékMatricával egy tudatosabb jövőért

Szeretnéd gyermeked jövőjét anyagilag bebiztosítani? Szeretnéd, hogy idejében elkezdjen tudatosabban… Tovább olvasom