Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Edzőtábor négy napon át

Hétfőtől tegnapig tartott az újszegedi Partfürdőn a Szegedi Küzdősport Klub hagyományos nyári edzőtábora.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, ezúttal is együtt készült az ország különböző területeiről érkező versenyzőkkel az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert (57), Németh Nyiba Sándor (58), valamint az ismert szegedi küzdősportos, a ma már mérkőzések szervezésével is foglalkozó Sárközi Róbert (39).

– Szívügyemnek tekintem a szegedi edzőtábort több okból is: rendkívüli közösségformáló ereje van, sok stílus találkozik, amelyből minél többet ismernek meg a jelentkezők, annál sokoldalúbbak lesznek, és az edzőpartnereket is könnyebb elérni, megtalálni – nyilatkozta az egykori birkózóklasszis, Növényi.

A résztvevők. Növényi Norbert (fehér pólóban térdel) ismét Szegeden járt. Fotó: DM
A résztvevők. Növényi Norbert (fehér pólóban térdel) ismét Szegeden járt. Fotó: DM

Az utóbbi időszakban érkeztek rossz hírek Növényiről (megélhetési gondok, megjelenés a bíróság előtt család ügyében), ám az utóbbi hetekben már csendesebb körülötte az élet.

– Hála a jó égnek! Az utóbbi évtizedekben nem a teljesítményértékű dolgok kerültek előtérbe, inkább a botrány számít a bulvármédiában. Ez nem a követendő példa. Haladni kell a korral, ez igaz, de akkor meg kell próbálni megmutatni, ami értékes, és amivel érdemes foglalkozni, ami mögött van tudás, teljesítmény. Én ebben mindig szívesen segítek, így tettem az edzőtábor tagjaival is. A csúcsnapon hatvannál is többen voltak velünk, nálunk, a napi két-három edzés mellett pedig jutott idő a különböző szabadidős programokra is. Nagyszerűen sikerült az edzőtábor – vélte Növényi.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályán a MOL-Pick

Pénteken (18 óra) és szombaton (17 óra) edzőmeccset játszik a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Tovább olvasom