Szeged és környéke

2014.09.07. 20:10

Folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása

Szeged - Mától péntekig folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása a Szeged–Algyő Ivóvízminőség-javító Projektben.

Munkatársunktól

A kivitelező AB Szeged 2013 Konzorcium a héten az Északi városrészben, Rókuson, Újrókuson, Makkosházon, Fodorkertben, Petőfitelepen és Szőregen dolgozik. A munka a Kossuth Lajos sugárút–Párizsi körút–Berlini körút–József Attila sugárút–Makkoserdő sor által határolt területet érinti. Petőfitelepen dolgoznak majd a Május 1., Pápai utcában, a Göndör soron és a Lőwy Sándor utcában, Szőregen pedig a Szerb, Kisbogáros, Gőzmalom, Magyar utca kerül sorra.

A tisztítási munkák reggel 9 és délután 3 óra között zajlanak, ekkor átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Rövid időre a víz zavarossá válhat, azonban a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas. Javasolják, hogy az érintett időszak előtt mindenki vételezzen a szükségleteiknek megfelelő ivóvizet. A munka befejezése után rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!