Délmagyar logó

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 10°C | 15°C

A szegedi Media Markt is az ÁRKÁD-ot választotta

Szeged - Az áruház októberben átköltözik a Makkosházi körútról. S hogy miért született ez a döntés? Erről beszélgetünk Sánta Károly ügyvezető igazgatóval.
– Mi szólt a költözés mellett?
–Az ÁRKÁD nyitása Szegeden olyan remek alkalom, amelyet nem szerettünk volna kihagyni. Az ECE centerek színvonala, az ÁRKÁD bevásárlóközpontok jóhíre, a bérlői mix, az ingyenes parkolás mind-mind garancia arra, hogy vásárlóink az új helyünket is megszeretik majd. Tizenegy éve nyitottuk meg az áruházat, így ez a költözés jelentős mérföldkő is az életünkben: ez ugyanis nem csak egy egyszerű költözés lesz, jómagam inkább újjászületésnek nevezném. Csapatunk változatlan marad, ám nagyobb területen és sok szempontból modernebb környezetben fogunk dolgozni.

– Miben lesz más a Media Markt, mint ahogyan eddig megszokták Szegeden?

– Rengeteg újdonsággal készülünk. A Media Markt az új áruházakba mindig beépíti a legfrissebb innovációkat, ezért azt mondhatom, hogy a szegedi lesz Magyarország eddigi legmodernebb Media Marktja. Az elmúlt években sokat változtak a vásárlói igények, amely újfajta árubemutatást tesz szükségessé. Nagyobb teret igényelnek a látványos kihelyezések, emellett néhány árucsoport tágasabb helyet követel magának.

Sánta Károly: A költözés jelentős mérföldkő a Media Markt életében.
Sánta Károly: A költözés jelentős mérföldkő a Media Markt életében.

–Melyek ezek a területek?

– Az új médiával kapcsolatos osztályok, a computer, a telekommunikáció és a fotórészleg jóval nagyobb területet kap, de reagálunk a kávézási kultúra felértékelődésére is. A célunk az, hogy a vásárlás méginkább élményszerű legyen, s hogy szinte mindent ki is lehessen próbálni.Természetesen a tágasabb eladótér azt is lehetővé teszi, hogy az áruválaszték az eddiginél is bővebb legyen.

– Számíthatnak-e a vásárlók a Media Markt ilyenkor szokásos hatalmas és népszerű akcióira?
– Még a szokásosnál is jobb és több rendkívüli ajánlattal készülünk mind a költözést megelőző, mind az azt követő időszakban. A részleteket még nem mondhatom el, de számtalan meglepetés várja majd vásárlóinkat, melyek pénztárcájukat garantáltan kedvezően érintik majd.

(x)

Olvasóink írták

 • 9. pinksugar 2011. július 03. 08:24
  „Egy IKEA nagyon jó lenne Szegednek! Hatalmas érdeklődés van rá, tapasztalatból tudom.”
 • 8. atomboy 2011. július 02. 00:20
  „Szorakoztato kozpont lehetne a helyen. Billiard, bowling, darts, minigolf. Jo lenne fustmentes helyen szorakozni...”
 • 7. fanka 2011. július 01. 22:32
  „Jó lenne ha IKEA vagy KIKA bútoráruház is lenne már Szegeden.”
 • 6. bzoli-41 2011. július 01. 22:05
  „És mi lesz a helyén? Kínai, autószalon vagy Tesco? Vagy esetleg lebontják és visszaparkosítják a régi állapotra?”
 • 5. laca74 2011. július 01. 17:54
  „csak kinai ne legyen!!!”
 • 4. hahaha62 2011. július 01. 17:30
  „Drága egy cég.....voltunk náluk próbálkozni-mondtuk az eladónak-hogy egy termékük érdekelne-de máshol sokkal olcsbb-----------majd 25%""""-de ha megegyezünk -ott vásárolunk.......persze nemt mondtak.....így jártak......tudom , hogy nagynak lenni drágaságot is jelenthet - de ez van-az online boltok világában vagy piacképes áraid vannak-vagy megveszik máshol +++”
 • 3. gretzki 2011. június 29. 10:31
  „A Délmagyarnál már péntek van? :-)”
 • 2. daveedbrown 2011. június 29. 09:54
  „1!
  Ne álmodj... Azt beszélik, hogy CBA lesz helyette. (Ami aztán faxság lenne a köbön. Sorban 4 üzletlánc: Lidl-Coop-Penny-CBA? Na ne!) Vagy még az is mondják, hogy ott lesz Burger King, aminek az építése megbukott a József A.-Makkosházi kereszteződésben. De mint mondtam, ezek csak helyi pletykák. Remélem igazad lesz”
 • 1. Milo 2011. június 29. 09:28
  „remélem Saturn lesz helyette :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiemelt beruházás az ELI

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak nyilvánította az ELI szegedi lézerközpont megvalósítását. Tovább olvasom