Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Az új év első bevásárlónapja: január 15., péntek

Az elmúlt esztendőben oly nagy sikernek örvendő akciónkat folytatva, 2010-ben is havi bevásárlónapokat szervezünk hűséges olvasóinknak. Az elsőt most, január 15-én.
Az akcióban részt vevő kereskedők, szolgáltatók minimum 20 százalék, de inkább nagyobb extrakedvezménnyel várják a Délmagyarország és a Délvilág hűségkártyával rendelkező előfizetőit. A kedvezményre jogosító kupont ne felejtsék el kivágni az újságból és magukkal vinni! Változás, hogy a kuponra rá kell írni a hűségkártya számát.

Előfizetőink továbbra is arra bíztatnak bennünket, folytassuk bevásárlónapos akcióinkat. Kérésük parancs, így 2010-ben is nagy kedvvel szervezzük, készítjük a kuponokat a kereskedők, szolgáltatók által felajánlott extrakedvezményekhez. Az akciókat idén is a jól bevált fizetés utáni péntekekre időzítjük, hiszen hagyományosan ezek a napok számítanak a legerősebb vásárlási napnak Csongrád megyében – és az üzletek közül is többen tartanak nyitva, mint szombatonként. Idei első bevásárlónapunk tehát január 15., péntek. Erre a napra együttműködő üzleti partnereink extra akciós kedvezményekkel várják olvasóinkat: minimum 20 százalékot elengednek bizonyos termékeik, szolgáltatásaik árából.

Az év első bevásárlónapja más mint a decemberi, túl vagyunk az ünnepeken, az ajándékozáson, a muszájvásárlásokon, így figyelő szemünket most már szabadabban vethetjük más lehetőségekre is, mint például szezon végi kiárusításokra.

Mert 2010-ben is igaz a tétel, nehezebb időkben leleményes igazán a magyar ember, hiszen minél többet szeretne megtartani abból ami jó, kényelmes és megszokott. Másképp fogalmazva, minél kevesebbet kelljen feladni abból, amit már egyszer sikerült megszerezni, elérni. Óhatatlanul pénztárca-érzékenyebbek lettünk, talán soha nem figyeltünk annyira a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire, mint mostanság. Okosan is tesszük, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel élve nyerhetjük vissza mindazt a réven, amit elvesztettünk a vámon.

Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág továbbra is olymódon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Immáron a hatodikat.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a január 14-i lapban található kuponok bármelyikét, ráírni a hűségkártya számát, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.

Ne feledjék, legalább 20 százalékot spórolhatnak a családjuknak!

Olvasóink írták

 • 5. .suhym. 2010. január 13. 01:22
  „A fene vinne el, tegnap csak 11. volt es en eltertem az eloirastol...voltam vasarolni:))))))))))
  Szanom, banom a bunomet:)))))))

  Learazasrol:

  Fiam kozepsulis koraban egyik nyari szunetben beult egy napra egy ismeros kereskedocsajt helyettesiteni az uzleteben. Elozo este a csaj az aruk egy resze fole odairta "learazas" es az eredetinel valamivel magasabb arat, masnap ugy vittek a cuccot, mintha ingyen adnak!”
 • 4. abdul66 2010. január 12. 22:41
  „Lófüttyöt olcsóbb,csak a listaárból kapod a kedvezményt paraszt,ha nem lenne akció, olcsóbban kapnád.”
 • 3. KolompárRómeó 2010. január 12. 18:23
  „Végre! Olcsó traktorgumi, jancsiszög és babérlevél! Esetleg forrasztópáka, vagy generátor.”
 • 2. flexsnake 2010. január 12. 18:18
  „Na ez jó lesz :D”
 • 1. 19701230 2010. január 12. 13:56
  „ne felejtsétek el a parkolóbérletet megvásárolni még a héten!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Báránylopás Szatymazon

Szatymaz - Két vemhes anyajuh volt a zsákmánya egy tolvajnak Szatymazon. Tovább olvasom