Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Beszorult a kerítés közé, rendőr mentette ki

Szeged - Ölben vitte biztonságos helyre a magatehetetlen idős férfit a szegedi körzeti megbízott.
A szegedi Pillich Kálmán utca egyik lakója értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. november 3-án 17 óra 45 perckor arról, hogy segélykiáltásokat hall a szomszédos ház udvaráról - írta a police.hu.

Az Újszegedi Rendőrőrs körzeti megbízottja azonnal a helyszínre sietett, ahol zárva találta az ingatlan kapuit. A rendőr átmászott a kerítésen és néhány méterrel odébb egy idős embert talált magatehetetlen állapotban a melléképület és a ház oldalsó kerítése közé szorulva. A férfi elmondta az egyenruhásnak, hogy megszédült, elesett és nem tud felkelni. A körzeti megbízott, miután meggyőződött arról, hogy nincs törött csontja az idős férfinek, ölbe vette és egy néhány méterre lévő asztalra ültette, majd biztonsági intézkedés keretében mentőt hívott hozzá.

A szerencsétlenül járt férfi megköszönte a rendőri segítséget, majd a mentőszolgálat munkatársai a közeli egészségügyi intézménybe szállították - közölte Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3 idős embert mentettek meg a tűzoltók

A tűzoltói beavatkozásoknak is köszönhetően hétfőn három idős embert sikerült még időben a kórházba szállítaniuk a mentőszolgálat szakembereinek. Tovább olvasom