Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Breki mesél és foglalkoztat

Szeged - Őszinte tetszés övezte új, havi gyermekmagazinunk ingyenes mutatványszámát az egyik szegedi óvodában. Több mint 30 ezer példányt küldtünk ajándékba a megye gyerekeinek a Brekiből, amelyet tegnap már kedvükre lapozgathattak a kicsik.

Tegnap óta szakértő kezek forgatják a Breki magazint. A Délmagyarország és a Délvilág új, havi gyermekmagazinjának első, ingyenes mutatványszámából több mint 30 ezer példányt szállítottak ki kézbesítőink – azoknak, akik előzetesen megrendelték, valamint a megye óvodáiba, illetve az általános iskolák első három évfolyamaira. A Hajnóczy utcai óvoda Süni csoportjában teszteltük a lapot: kíváncsiak voltunk, hogy tetszik az őszinte kritikusoknak.

A kicsik egyből belemerültek a színes magazinba, a lányok a feladatokkal kezdtek bíbelődni, a fiúkat inkább a szép képek kötötték le.

– Nekem a ló tetszik benne a legjobban – kiáltott fel Kevin, így nem is volt hajlandó továbblapozni a 6–7. oldalról, ahol mindent megtudhat erről az állatról.

A gyerekek lapszemlét tartanak a szőnyegen. Fotó: Schmidt Andrea
A gyerekek lapszemlét tartanak a szőnyegen.
Fotó: Schmidt Andrea

– Nekem pedig a macis feladat – nézegette a színezős, képrészletkeresős oldalt Viki. Lora a játéksarok zombijait szerette leginkább, Vanessza pedig azt böngészte, hogyan lehet egyetlen papírlapból zsiráfot vagy kutyát hajtogatni.

– Azért jók a feladatok, mert ügyesebbek, okosabbak leszünk tőlük – világosítottak fel, miért fontos, hogy egy nekik szóló kiadványban a mesék és képek mellett ezekből is legyen sok.

Breki, magazinunk kabalafigurája szintén elnyerte a Süni csoportosok tetszését. – A béka nagyon aranyos állat – kiabálták egyetértően. Majd Levi halkan megszólalt: „az én nagypapám fél tőle".

Persze nem elsősorban a nagypapáknak szól ez a kiadvány, de azért biztosak vagyunk benne, hogy a felnőttek is rendszeresen a kezükbe veszik majd. Esténként elolvashatják belőle a meséket, napközben pedig segíthetik gyerekeiket, hogy megszámolják, összekössék, lerajzolják, kiszínezzék az ábrákat. Reméljük, vidám gyerekmosoly fogadja Brekit mostantól minden hónapban!

Fizessen elő a Breki magazinra!

Gyermekmagazinunk megrendeléséhez válassza az önnek legkényelmesebb megoldást! Ingyenesen, munkaidőben telefonon a 06-80/821-821 számon, e-mailben a terjesztes@delmagyar.hu címen, vagy személyesen ügyfélszolgálatainkon, illetve a kézbesítőjénél rendelheti meg. Az interneten szintén jelezheti igényét a www.breki.delmagyar.hu oldalon.

Olvasóink írták

  • 1. gróf 2010. november 10. 17:47
    „Látnátok milyen örömmel lapozgatja a kettő ovis fiam! :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Traviata – luxuskégliben

Kentaur modern luxuslakást idéző díszletében Juronics Tamás állította színpadra az operafesztivál szegedi versenyprodukcióját, a Traviatát. Tovább olvasom