Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Halálos hármas ütközés M5-ösön, az egyik autó kettészakadt - fotók

Három autó ütközött, négyen megsérültek csütörtökön kora este - Audi ért utól egy Skodát, ami megpördülve egy Mercedesnek csapódott. Az 51 éves skodás nő az éjszaka elhunyt.
09.00 A helyszíni szemle megállapításai szerint 2013. december 26-án 17 óra körüli időben egy Skoda típusú személygépkocsi haladt az M5-ös autópályán Budapest felé. A 147-es kilométer közelében egy Audi utolérte és a Skoda hátuljának ütközött. Utóbbi ennek következtében irányíthatatlanná vált, a belső szalagkorlátnak csapódott, majd megpördült. Ekkor belerohant egy arra haladó Mercedes. Az ütközés következtében a Skoda eleje leszakadt.

A mentők a helyszínről négy embert vittek kórházba. Az egészségügyi intézményben a Skoda egyik utasa, egy 51 éves őrbottyáni nő az éjszaka folyamán elhunyt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halált okozó közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indított a baleset körülményeinek és a felelősség kérdésének tisztázása érdekében.
Korábban írtuk:

21.30 óra:
Véget ért a helyszíni szemle és a műszaki mentés az M5-ös autópálya 147-es kilométerénél, ahol korábban három autó ütközött össze.

A forgalom folyamatos.

Kettészakadt autó roncsai az M5-ös autópályán Balástya közelében. MTI Fotó: Donka Ferenc (képgaléria)

Korábban:

Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okok miatt keresztbe fordult csütörtök késő délután az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán Balástyánál. A keresztbe fordult járműbe ezután két másik autó rohant bele. A baleset helyszínéről a mentők négy embert vittek kórházba- az eddigi adatok szerint egyikőjük sérülése súlyos.


Az egyik sérült autó az M5-ös autópályán Balástya közelében. MTI Fotó:

A rendőrség a helyszínelés ideje alatt a Budapest felé tartó pályát lezárta, a forgalmat a régi 5-ös útra terelték, ahova a Röszke felől forgalmat is ráterelik. A sofőrök a balástyai felhajtón tudnak újra visszatérni az autópályára.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megható leánykérés a Don Giovanni-próbán

Nem mindennapi módon kérte meg László Boldizsár, a Szegedi Nemzeti Színház népszerű tenoristája kedvese kezét. Tovább olvasom