Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Börtönbe vonulása miatt lopott a szentesi férfi

Szentes - Egy 26 éves szentesi férfit gyanúsít a rendőrség az utóbbi időszak helyi kocsmabetöréseiért. Személyazonosságát több hónapos nyomozás eredményeként kedden állapította meg a Szentesi Rendőrkapitányság.
A férfi valamennyi bűncselekmény vonatkozásában beismerő vallomást tett. A 26 éves férfi tavaly decemberben egy hét leforgása alatt háromszor is feltörte ugyanazt a kocsmát, ahonnan 250 ezer forint értékben vitt el készpénzt és dohányárut. Januárban néhány nap leforgása alatt négy sörözőbe tört be, ahonnan mintegy 400 ezer forint értékben vitt el készpénzt a kasszából és a játékgépekből. Február elején nem csupán készpénzt, hanem egy üveg Jagermeistert is magával vitt egy vendéglátó-helyiségből. A hatszorosan büntetett férfi március 14-én egy vegyesboltot tört fel, ahonnan dohányáruval, édességgel és piperecikkekkel távozott, amelyek értéke meghaladta a 250 ezer forintot. Kedden házkutatást tartottak a férfinál a rendőrök, s megtalálták a legutóbb elkövetett betörés alkalmával ellopott értékek egy részét.

A rendőrség szerint egyedül követte el a bűncselekményeket a férfi, a bűncselekmény elkövetésének oka a gyanúsított elmondása szerint az volt, hogy a közeljövőben börtönbe kell vonulnia, erre próbált meg ilyen módon pénzt gyűjteni. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Farkas Sándor: Sok beteg meg fog halni

Szentes - „Sok beteg meg fog halni azért, mert a szűkös anyagi háttér miatt nem jut megfelelő… Tovább olvasom