Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Két hónapig nem játszanak otthon a szentesi csapatok

Szentes - A múlt héten kezdődött a szentesi Széchenyi ligeti vízilabdás versenymedence téliesítése, ami az épülő fedett uszoda miatt komplikáltabb és tovább tart, mint az elmúlt években.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A munkálatok során – az utolsó, október 5-i bajnoki mérkőzéseket követően – elbontották a parton lévő, a 33-as medencét kiszolgáló technikát, gépészetet, ami helyett süllyesztettet kell kialakítani – tudtuk meg Bíró Dánieltől, a Szentesi VK ügyvezetőjétől, aki még hozzátette: a sátorállításhoz szükséges technológiát is arrébb kell telepíteni, valamint a 33-as öltözőit is felújítják.

– Legközelebb november végén edzhetnek, játszhatnak bajnokikat együtteseink a megszokott 33-as medencében, de az a fontos, hogy Szentesnek jövőre fedett uszodája lesz, ezért elviseljük az ezzel járó kellemetlenségeket. A tréningek egy részét a nyitott 50-es medencében tartják majd az edzők, illetve a női csapat a múlt héten Budapesten edzőtáborozott, a férfi utánpótlás-együttesek a szerbiai Kikindára mennek, ahol majd váltja őket a teljes női utánpótlás. A felnőttegyütteseink pályaválasztói jogát november 20-áig felcseréltük, míg a fontosabb utánpótlás-találkozókat a vásárhelyi fedett uszodában rendezzük meg – mondta el Bíró Dániel.

Sátortetőre vár a 33-as medence – háttérben a fedett uszoda épül. Fotó: Králik Emese
Sátortetőre vár a 33-as medence – háttérben a fedett uszoda épül.
Fotó: Králik Emese

A munka az ütemterv szerint halad: sikerült a „vízpróba" (már le is engedték a medencét), készül a tartószerkezet, valamint a gépház építése is elkezdődött – közölte lapunkkal az építkezést napi szinten figyelemmel kísérő szentesi polgármester, Szirbik Imre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizsgálja az adóhivatal a mágocsi beruházást

Kicseréltek két kazánt, és fatárolót építettek Nagymágocson. Tovább olvasom