Szocsi 2014

2014.02.21. 15:37

Hazaért az osztrák síugró csapat, így ünnepelték az érmeket

A síugró csapatversenyben a Gregor Schlierenzauer, Thomas Diethart, Thomas Morgenstern és Michael Mayböck összeállítású gárda második lett a németek mögött. Az ezüstöt a hazaérkezés után is megünnepelték.

Munkatársunktól

Gregor Schlierenzauer szerint sosem könnyű egy olimpián szerepelni, de egy ezüsttel távozni annál szebb érzés. [namelink name="Michael Hayböck"] nagyon örült a csapatsikernek, szerinte nagyon jól működnek együtt. [namelink name="Thomas Diethart"] örül annak, hogy mindannyian éremmel tudtak távozni Szocsiból, míg [namelink name="Thomas Morgenstern"] mindenkinek hálás, aki hozzájárult a sikerükhöz. Ez már csak azért is fontos neki, mert az utóbbi időben kétszer is komolyan megsérült, így még az olimpiai indulása is veszélyben volt.




[namelink name="Ernst Verttori"], az 1992-es síugró bajnok elmondta,hogy egy ezüst "csak" ezüst, de minden éremnek örülni kell, és gratulált a fiúknak, Thomas Diethart édesapjával együtt.

Az estét egy jó kis énekléssel fejezték be.

A hazaútról [namelink name="Gregor Schlierenzauer"] posztolt fotót korábban, kellett nekik azért hely a repülőn:


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!