Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 35°C Még több cikk.

A nők közel fele romantikára vágyik ajándékként

A karácsonyi ajándék megtalálása komoly munka sok férfi számára, úgy gondolják, megoldhatatlan feladvány előtt állnak.
A legtöbb férfira igaz, hogy utálnak vásárolni, idegesítő számukra az üzletekben a tömegnyomor, ki nem állhatják, amikor válogatni és dönteni kell a bőséges kínálat adta lehetőségek közül.

Pedig nem is olyan nehéz a feladvány. Amikor egy nő figyelmességet kap, akkor úgy érzi, minden rendben van körülötte, harmóniát érez. Ezért karácsonykor érdemes arra gondolnunk, hogy vajon milyen ajándék az, amivel figyelmességet tudnánk ajándékozni neki.

A Meglepkék kutatásából kiderült, sokan fogadnának szívesen egy különleges élményajándékot. A legtöbben (43%) romantikára vágynak, boldoggá tenné őket egy éjjeli szerenád vagy egy eldugott helyen eltöltött kellemes piknik. A magyar internetezők 70 százaléka hallott már az élményajándékokról, de még csak 18 százalékuknak volt része ilyen típusú kreatív meglepetésben. A kutatás eredménye szerint sokan fogadnák szívesen ezt a különleges kedveskedést, a válaszadók 74 százaléka örülne annak, ha egy kivételes élménnyel ajándékoznák meg.
Az a jó, ha az ajándék tükrözi a nő egyéniségét. Ezért felvázoljuk azokat a karaktertípusokat, amelyek valamelyikébe a szebbik nem minden tagja besorolható.

A romantikus
Nem hozza lázba a szép fehérnemű, a drága ékszer vagy egy exkluzív hajós körutazás, de minden romantikus filmen könnybe lábad a szeme? A régimódi romantikával biztosan le lehet venni a lábáról, de akár elég egy szívből jövő apró figyelmesség is.

A „szupernő"
Egy személyben tud megfelelni az otthoni és a kinti világ elvárásainak? Ambiciózus és minden helyzetben a megfelelő szerepben tündököl? Ajándéka mindig legyen személyre szabott és exkluzív, de sose legyen tucat ajándék!

A temperamentumos, vagány
Az akciófilmeket velünk együtt nézi vagy esetleg ő maga veszi meg rá a jegyet a moziba? A legőrültebb haverunkkal is rögtön megtalálja a közös hangot? Ajándéka kiválasztásakor vessük be az extrém ötleteinket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az EU egyelőre nem tervez parfümtilalmat

Az Európai Bizottságnak egyelőre nem áll szándékában betiltani bizonyos parfümöket, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki. Tovább olvasom