Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Kínai–magyar üzleti fórum a TIK-ben

Szeged - Kínai–magyar üzleti fórumot rendeznek csütörtökön a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában.
Az egyetem és a cégek képviselői mellett részt vesz a fórumon Ujhelyi István, a Magyar Országgyűlés alelnöke, kínai részről pedig többek között a Tianjin Város Népi Kormány Állami Vagyonfelügyeleti és Vagyonkezelő Bizottság (SASAC) képviselői. Az észak-kínai Tianjin a Kína Népköztársaság négy tartományi jogú városának egyike, az ország egyik legfejlettebb gazdasági központja. A város üzletember-delegációja első alkalommal érkezik Magyarországra. Ma a Parlamentben szervezett Gazdasági Fórumon vesznek részt, majd kizárólag Szegeden mutatkoznak be és keresnek partnereket.

Olvasóink írták

  • 2. Logaritmus 2013. július 03. 19:09
    „1: ennyi ostoba gondolatot régen olvastam már itt. Kína és a cégei tele vannak pénzzel. Szükség van beruházásokra és munkahelyekre. A kínai munka morál a javára válna Magyarországnak is.”
  • 1. +36 2013. július 03. 12:03
    „hiányoznak??? még több kínai kell??? adózott már kínai Mo-on? még több occó cipő, ruha? gyárat nem fognak építeni ide!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telefonos gyógyítás 860 millió forintból az SZTE-n

Az okostelefon életet is menthet – legalábbis megtanítható rá. Tovább olvasom