Lezuhant a

Megtalálták annak a helikopternek a roncsait, amellyel Phillip Carter, a Chelsea tiszteletbeli alelnöke, és még négyen repültek haza a Liverpool-Chelsea Bajnokok Ligája mérkőzésről szerda hajnalban, ám útközben a gépnek nyoma veszett. Azt egyenlőre nem közölték a hatóságok, hogy vannak-e túlélők.

A helikopter a liverpooli John Lennon repülőtérről szállt fel kedd éjjel tizenegykor, és az Észak-London közelében lévő Peterborough felé tartott, ám két órával az indulás után eltűnt a radarképernyőkről. A helikopter maradványai nagyjából sértetlenek maradtak, de azt nem tudni, hogy mi van az utasokkal.

Shirley Waller, akinek a fia a helikopteren utazott elmondta: annak ellenére, hogy a gép jóformán sértetlen maradt, ő csak a legrosszabbra tud gondolni. 1996-ban helikopterbaleset következtében vesztette életét Matthew Harding, a Chelsea akkori alelnöke, és négy utas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!