Autó

2007.05.14. 16:19

Május 19-20: Álomautó-hétvége az Opel Rupeskyben

Címkék#autó

Különleges bemutatóra invitálja az Opel Rupesky május 19-20-án az Opel gépkocsik iránti érdeklődőket. A már ismert, az átlagos vásárlók számára legérdekesebb modellek mellett most két olyan modellt mutatnak be, amelyek az Opel „Dreamline" termékpalettába tartoznak.

 Opel Rupesky

Álomautó-hétvége
Május 19-20.

Szeged, Fonógyári út 2-4.
Telefon: 62/558-400

[email protected]
www.rupesky.hu Az Antara, az Opel új hobbiterepjárója minden olyan autósnak megdobogtatja a szívét, aki vonzódik a nagyméretű, erőt és tekintélyt sugárzó autók iránt. A valamikor nagyon népszerű Frontera után mostantól tehát ismét megtalálható a négykerékhajtásos terepjáró az Opel kínálatában, és ezen a hétvégén mindenki közelről meggyőződhet arról, hogy a márka ebben a kategóriában is remeket tud alkotni.

Az „álomautók" közül az Opel Rupeskynél az Astra TT (Twintop) számíthat még nagy érdeklődésre. Ez tulajdonképpen az új Astra háromajtós, coupé változata, amely zárt tetővel is nagyon szép, de különlegessége, hogy gombnyomásra nyitott cabrióvá varázsolható. Lenyűgöző, ahogy a sok villanymotor szétszedi, és a hátsó csomagtartóba tünteti az Astra TT tetejét. Érdemes megnézni!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!