Bulvár, celeb

2014.01.27. 21:37

Újrajátsszák a Beatles zenekar első amerikai látogatását

A legendás együttes 1964. február 7-ei landolásakor valóságos "Beatles-őrület" tombolt a New York-i repülőtéren.

A poptörténelem legendás eseménye elevenedik meg jövő hónapban a New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren: a Beatles zenekar első amerikai látogatásának 50. évfordulója alkalmából újrajátsszák a banda földet érésének pillanatait.

A legendás együttes 1964. február 7-ei landolásakor valóságos "Beatles-őrület" tombolt a New York-i repülőtéren. Az esemény jövő havi felidézésekor a liverpooli The Cavern Club rezidens Beatles-emlékzenekarát fogják elkísérni a repülőtérre a UK Trade and Investment nevű szervezet, valamint a Brit Turisztikai Hivatal, a VisitBritain munkatársai.

A Beatles a New York-i repülőtéren 1964. február 7-én.

A Beatles a New York-i repülőtéren 1964. február 7-én.
A liverpooli szórakozóhely annak köszönheti hírnevét, hogy annak idején a gombafejűek itt adták első koncertjeiket. A delegáció tagjai közt lesznek a liverpooli városi vezetőség tagjai is, hogy fellendítsék a Beatles-turizmust és látogatókat csalogassanak a zenekar szülővárosába.

John Lennon féltestvére, Julia Baird szerint az együttes még mindig fontos szerepet játszik Liverpool gazdasági életében.

Címkék#usa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!