Bulvár, celeb

2017.12.19. 18:57

Jakupcsek Gabriella: Én egy szabálytalan lány voltam mindig is

Címkék#Celeb

Jakupcsek Gabriella a Lakástalkshow kedd esti adásában őszintén mesél gyerekkori élményeiről valamint pályafutásának nehézségeiről. A műsorban azt is elárulta, hogy első házassága miért ment tönkre és hogyan tudott a szakmai és magánéleti kudarcok után ismét talpra állni.

Jakupcsek Gabriella első házasságáról, a válás okairól keveset tudni, most mégis elárulta a részleteket a VIASAT3 kedd esti műsorában. Mindössze három hónap alatt ment férjhez húsz évesen és három hónap alatt is vált el. Állítja, hogy elsöprően szerelmes volt az első férjébe, Máté Gáborba.

– Engem olyan mélyen bántott meg a nőiségemben 30 évesen, hogy úgy döntöttem, hogy 3 hónap alatt el is válok. Az egy komoly ösztönös döntés volt. Mi nagyon szabadon éltünk. Soha nem beszéltem erről a kapcsolatról, 10 évig a válóok nevét sem mondtam ki, most pedig már azért nem, mert nincs az élők sorában. Én soha meg nem szólaltam ebben a történetben, mert nagyon óvtam az életünket, és mert épp elég volt, hogy az a harmadik ember ezt tálalta, mi nagyon nehezen viseltük. Borzalmas mit éltünk át emiatt – emelte ki a műsorvezető.











Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on!

Fotók: VIASAT3/Labancz Viktória

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!