lezárás

3 hónapja
Timár Kriszta
Az ígéreteknek megfelelően hétfő reggel pontban 7 órakor lezárták a sándorfalvi vasúti átjárót, augusztus 13-ig azt csak gyalogosok és kerékpárosok használhatják. Az autósok jó részét nem érte váratlanul a dolog: az első órában mindössze néhány tucatnyian tévedtek el a lezárásig, a többiek megtalálták a terelőutat.
4 hónapja
Suki Zoltán
Hétfőn este 6 órától szerda reggel 7 óráig átépítés miatt teljesen lezárták a szatymazi üveggyár melletti vasúti átjárót. A MÁV szerint a cél többek között a sebességkorlátozások megelőzése.
6 hónapja
Lezárult a nyomozás a Makó-térségi Víziközmű Kft.-vel szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon. A rendőrök nem találtak bűncselekményt. A munkát februárban befejezték, de a cég végelszámolója panaszt jelentett be a lezáró határozattal szemben. Most jogerőre emelkedett a döntés: vége.
6 hónapja
A Modern Városok program keretében, a szegedi sportfejlesztések érdekében kormányzati támogatásból fejlesztik az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kezelésében lévő főcsatorna kapcsolódó szakaszát.