MTV

5 hónapja
MTI
Neked van testvéred? címmel hirdet pályázatot az M2 Gyerekcsatorna 7 és 14 év közötti általános iskolás gyerekek számára. Az írásokat év végéig várják, a legjobbakat megfilmesítik.
3 éve
Bakos András
,,Rehabilitálja" 2006-ot országgyűlési határozat, ismerje el az akkori tüntetők érdemeit! - kéri a Jobbik. 2006 összetett jelenség volt - figyelmeztet a politológus.
4 éve
Munkatársunktól
Szeged - Hiába kap idén több pénzt az MTVA, mégis elküldi 177 dolgozóját. Az állami hírgyár 26 szegedi dolgozója is utcára kerülhet. A fideszes Magyar Anna 2009-ben még mérhetetlen cinikusságról és kormánybosszúról beszélt, amikor szóba került a helyi stúdiók bezárása.
5 éve
borsonline.hu
Új rekord született az m1 a Következő! című csütörtök esti adásában. Heizer Ágnes pénzügyi vezető önfeledten ünnepelhetett, hiszen 18 millióval távozhatott a stúdióból.
5 éve
Török Anita
Hódmezővásárhely - Nem versenynek, inkább lehetőségnek tekinti a vásárhelyi Almási Attila, a Group'N'Swing zenekar alapítója, hogy több mint 400 dal közül a legjobb harmincba került Retikül című számuk. Az M1-en szombat este debütálnak A Dal című produkcióban.
5 éve
Szilveszterkor több idősávban is a közmédia tévécsatornái érték el a legnagyobb nézettséget - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-vel. A Himnuszt a négy közszolgálati csatornán együtt 1,8 millióan, Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjét pedig 1,65 millióan követték.