MTV

9 hónapja
MTI
Neked van testvéred? címmel hirdet pályázatot az M2 Gyerekcsatorna 7 és 14 év közötti általános iskolás gyerekek számára. Az írásokat év végéig várják, a legjobbakat megfilmesítik.
3 éve
Bakos András
,,Rehabilitálja" 2006-ot országgyűlési határozat, ismerje el az akkori tüntetők érdemeit! - kéri a Jobbik. 2006 összetett jelenség volt - figyelmeztet a politológus.
5 éve
Munkatársunktól
Szeged - Hiába kap idén több pénzt az MTVA, mégis elküldi 177 dolgozóját. Az állami hírgyár 26 szegedi dolgozója is utcára kerülhet. A fideszes Magyar Anna 2009-ben még mérhetetlen cinikusságról és kormánybosszúról beszélt, amikor szóba került a helyi stúdiók bezárása.
6 éve
borsonline.hu
Új rekord született az m1 a Következő! című csütörtök esti adásában. Heizer Ágnes pénzügyi vezető önfeledten ünnepelhetett, hiszen 18 millióval távozhatott a stúdióból.
6 éve
Török Anita
Hódmezővásárhely - Nem versenynek, inkább lehetőségnek tekinti a vásárhelyi Almási Attila, a Group'N'Swing zenekar alapítója, hogy több mint 400 dal közül a legjobb harmincba került Retikül című számuk. Az M1-en szombat este debütálnak A Dal című produkcióban.
6 éve
Szilveszterkor több idősávban is a közmédia tévécsatornái érték el a legnagyobb nézettséget - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-vel. A Himnuszt a négy közszolgálati csatornán együtt 1,8 millióan, Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjét pedig 1,65 millióan követték.
A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedéseket vezet be
Így védi utasait és munkavállalóit.
A kardozók német világkupáját is törölték a járvány miatt
Németországban sem rendezik meg a jövő hétvégére kiírt, Padovából Tauberbischofsheimbe áthelyezett férfi kard világkupa-versenyt.
Duplán bukik, aki otthon tartja a pénzét
Már évi kétszázalékos kamat mellett is érdemesebb befektetni a megtakarításokat.
Középkori sírkamrára bukkantak a türjei templom padlója alatt
Több száz évig senki nem sejtette, mit rejt az Árpád-kori templom főhajója.
Hazai pályán javíthat a Fradi
A mezőkövesdi vereséggel egy hosszú sorozata szakadt meg a címvédőnek.
A nemzeti régiók melletti kiállásra buzdít a református egyház
A Kárpát-medence valamennyi reformátusát arra kérik, aláírásukkal támogassák a Székely Nemzeti Tanács petícióját.