Csörög

2010.10.01. 18:51

Csörög, 2010. október 2.

Kedves Olvasóink! Közérdekű problémáikat, tapasztalataikat ma Kancsár Tímea újságíróval oszthatják meg. Az ügyeletes újságíró hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között hívható a 06-30/218-1111-es mobiltelefonszámon. E-mailt a [email protected] címre küldhetnek. SMS-számunk: 06-30/303-0921. Ha nem kapott újságot, hívja a 62/567-864-et, vagy jelezze a [email protected] e-mail címen!

Van polgármesterük

A 30/465-7735-ös számról telefonáló ópusztaszeri olvasónk felháborítónak találja azokat a kampány céljából a postaládájukba bedobált szórólapokat, amelyek azt hirdetik, hogy Ópusztaszernek nincsen polgármestere.

Víztisztítás

A 62/640-447-es számról telefonáló olvasónk a csütörtökön megjelent, a 3,8 milliárd forint víztisztításra című cikkünkre reagált. Véleménye szerint az Unió nem tévedhetetlen. Olvasónk szerint vannak ugyanis sokkal olcsóbb megoldások a víz tisztítására, nem beszélve arról, hogy ez nem olyan komoly probléma, mint amilyennek beállítják az Unió szakemberei.

Kegyeletsértés

A 62/435-738-as számról telefonáló olvasónk szerint kegyeletsértés az, ami a Belvárosi temetőben zajlik. Több urnára is kihelyezte ugyanis a fenntartó, hogy lejárt a sírhelyre jogosultság időtartalma. Csakhogy olvasónk szerint a figyelmeztetés így nem igaz, mert az tény, hogy le fog járni, de csak több mint egy hónap múlva. Azért nem mindegy a megfogalmazás, mert olvasónknak sok ismerőse sétálgat az urnája mellett; nagyon kellemetlen. A figyelmeztetéssel szerinte őt lejáratják, mert azt a látszatot keltik, mintha nem törődne elhunyt hozzátartozójával.

Jobb későn, mint soha

A 30/955-4874-es számról telefonáló szegedi olvasónk ízléstelennek tartja, hogy minden érdembeli feladatot a választások előtt öt nappal kezdenek el megcsinálni, azért, hogy ezzel is megpróbálják befolyásolni a városlakók érzelmeit – mint például náluk, a Bika tónál. Néhány napja viszont végre megjelentek a várva várt munkagépek, elkészült a felüljáró. Olvasónk azt is hozzátette: Baktóban, az Alkotmány utcában lakik, amely egészen addig csendes volt, amíg az azzal párhuzamos utcákban ki nem helyezték a fekvőrendőröket. Azóta ugyanis a szomszédos utcákból inkább átmennek az autósok az Alkotmányba, és ott száguldoznak. Nagyon balesetveszélyes, olvasónk autójának már nekimentek emiatt. A lakók már többször jelezték ezt a problémát, de nem történt semmi az ügyben – eddig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!