koponyát talált két fiú Szentmihályon

2023.05.26. 12:28

A szentmihályiak szerint a halottlátó kamu, a koponya nem

Arany T. János

Egy ilyen vasút alatti vízelvezetőnél találták meg a szentmihályi fiúk a legalább húsz éve föld alatt heverő emberi koponyát. Fotó: Arany T. János

Emberi koponyát talált két kerékpározó fiú Szentmihályon. A koponya a jelenleg épülő Szeged–Röszke vasútvonal töltésének tövében, egy áteresznél hevert, ahol egy vízelvezető csatorna fut a vasút alatt. Ezután azonnal értesítették a rendőrséget.

Képbe került Kiss Kató halottlátó, aki a Facebook oldalán osztotta meg, hogy a helyszínt álmában látta, amikor egy lélek kért segítséget tőle, aki azt hajtogatta, hogy meggyilkolták. A szellem az állítólagos gyilkosság pontos helyét nem árulta el, de miután a gyerekek rátaláltak a koponyára, a helyszín egyezett a látó álmában látottakkal, ezért a nő úgy gondolja, egy nemrég történt gyilkosság áldozatát találták meg.

Erre mondták péntek délelőtt a szentmihályi Piramis Eszpresszó vendégei, hogy ez egy nagy kamu. A koponya viszont nem, azt tényleg megtalálta a két fiú.

Az egyik törzsvendég még azt tette hozzá, hogy a délutáni török sorozat jobban izgatja őket mint ez a talált koponya. Ha az megy a tévében, pisszenés sem hallatszik a presszóban.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya szerint a maradványok egy területfeltöltés során kerültek oda, a vasúti építkezés során. A szakértő helyszíni vizsgálata alapján a csontok legalább húsz évesek lehetnek. Az ügyet a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja eddig nem merült fel.

A Piramis presszóban arra a kérdésre, hogy Szentmihályon húsz évvel ezelőtt, vagy annál régeben tűnt-e el valaki, azt felelték, itt ilyen nem történt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!