Egyperces

2013.07.13. 10:26

Gregor Bernadettet szélhámosok verték át

A színésznő négy hónapig feleslegesen dolgozott. Egy internetes tévénél vezetett műsort, ám fizetést nem kapott.

Munkatársunktól

[namelink name="Gregor Bernadett"] nem csak az Új Színházban szerepel, rendszeresen vállal kisebb-nagyobb fellépéseket különböző társulatoknál. A színésznő az elmúlt öt évben olyan sokan verték át, hogy azt mondja, egyre jobban fél rábólintani egy–egy lehetőségre - írja a Bors.

– Jellemző történet az az internetes televízió, amelyiknek év elejétől négy és fél hónapot dolgoztam – mesélte a lapnak Gregor Berni. – Szabályos szerződésem volt, mégsem kaptam egy vasat sem tőlük, sőt! Másodszor is szerződést ajánlottak, amire csak úgy mondtam igent, hogy olyan számlát vittem, amelyik után csak akkor kell adózni, ha már befolyt a rajta szereplő összeg – dohogott a híresség, akit mások is megrövidítettek.

– Aztán itt van az a szervező, akinek a meghívására május végén, június elején játszottam. A mai napig nem utalta át a gázsim – mondta a negyvenéves színésznő, aki úgy gondolja, hogy ilyen esetekben az évekig tartó pereskedés is felesleges.

Bernadett úgy érzi, hiába a sok csalódás, sosem fogja megszokni, hogy a mai világban az adott szó már nem ér semmit. A csalódások ellenére újra és újra bizalommal fordul az emberekhez, a felkéréseit mára viszont egy ügynökség kezeli, így valamelyest biztonságban érezheti magát - olvasható a Borsban.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!