Egyperces

2014.02.06. 14:01

VV Krisztián kitörne a szegénységből

VV Krisztiánnak egyszer már megmutatta az élet a kegyetlen oldalát: a tehetséges focista azért nem lehetett profi, mert taníttatására nem volt pénz.

borsonline.hu

Az ízesen beszélő hajdúnánási fiú tehetségére már kisiskolás korában felfigyeltek, a szőke srác ugyanis úgy rúgta a bőrt, ahogy kevesen a környéken - írja a borsonline.hu.

A fiú szülei mindent meg is tettek, hogy támogassák gyer­me­kü­ket, de ahhoz már nem volt elegendő pénz a családi kasszában, hogy egy nagyobb város sportiskolájában taníttassák.

– Krisztiánt hétévesen vittem le az első edzésre. Tizenkét éves kora után Cserépfalun lôtte a gólokat. Edzői és csapattársai is hittek benne, de Hajdúnánáson nincs sok lehetőség. Debrecenbe vagy Budapestre kellett volna mennie, ebben azonban senki nem tudott segíteni – árulta el Krisztián édesanyja, aki mindezek ellenére mindent elkövetett, hogy szeretetben nevelje gyermekét.

Krisztián végül pincérként helyezkedett el, havi 65 ezer forintot keres.

– Azt mondta nekem, hogy elmegy és megnyeri az autót, a lakást és a pénzt. És ha ő valamit a fejébe vesz, akkor az úgy is lesz. Ilyen szempontból nagyon határozott srác – mesélte a Borsnak Edit.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!