Egyperces

2017.06.30. 09:55

Orbán Gáspár bejelentkezett a Kétfarkú Kutya Párt felcsúti űrállomás-avatójára

Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke meglepődött, mikor megtudta, hogy a miniszterelnök fia is kilátogatna a paródieseményre.

Ó, ez király! Fogalmunk sem volt, hogy jön, de szeretettel várjuk


– üzente a Borssal a Kétfarkú Kutyapárt elnöke, [namelink name="Kovács Gergő"].


A Bors a Facebookon vette észre, hogy Orbán Gáspár is jelezte részvételét a viccpárt egyik eseményén, amit éppen Felcsúton, édesapja szülőfalujában tartanak augusztus 19-én. Az esemény nem akármilyen: az első hivatalos űrállomásavatás. Persze, csak viccből. A miniszterelnök fia eddig következetesen elzárkózott minden nyilvános politikai véleménynyilvánítástól, inkább a vallási életben találta meg magát. Az pedig mindenképp figyelemreméltó, hogy az egyik kedvelt ellenzéki párt eseményére jelentkezett be. Egyébként rajta kívül még ezerhatszáz ember jelezte, hogy biztosan ott lesz.

A kormányfő és fia, Gáspár. Nyilván viccnek szánta, hogy ott lesz. Fotó: MTI

A kormányfő és fia, Gáspár. Nyilván viccnek szánta, hogy ott lesz. Fotó: MTI

 

Űrállomás-avatásra készülünk, majd űrhajósok kilövését az űrbe. Ha Orbán Gáspár jelentkezik rá, akkor biztos fellőjük őt is. Mert, aki jelentkezik, fellőjük


– tréfálkozott a kutyapárt elnöke. A felcsúti program igen változatos, tervezik, hogy feljuttatnak egy közmunkás párt, egy gázszerelő párt, egy élsportoló párt, egy stróman párt, valamint egy kutyapárt is.

Lesz összeesküvés-elméleti és laposföldhívő konferencia, barátságos futballrangadó földön kívüli és a földön belüli lakó magyarok közt. Gáspár pedig, ha jól tudom, szeret focizni, talán ez az esemény keltette fel az érdeklődését


– fejtegette a viccpárt vezetője.

Persze, ha elindul, nem garantáljuk, hogy nyer is


– jegyezte meg. De ígérte, ha Orbán Gáspár végül valóban tiszteletét teszi a kétnapos rendezvényen, biztosan kitalálnak számára valamilyen meglepetést.

A Kétfarkúak két éve plakátolták tele Felcsútot (is). Fotó: Czerkl Gábor

A Kétfarkúak két éve plakátolták tele Felcsútot (is). Fotó: Czerkl Gábor

A Bors megkereste Or­bán Gáspárt is, valóban tervezi a megjelenést az űrállomás-avatáson, és ha igen, milyen indíttatásból, de nem érték el.

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!