Micsoda felvétel!

2022.03.20. 13:15

Véletlenül vettek filmre egy balesetet, majd a vétkes menekülését

A rendőrök arra gyanakodnak, hogy a sofőr érintett volt egy korábbi bűncselekményben, ezért menekült el.

Épp riportot forgattak a veszélyes kereszteződésről, amikor megtörtént a baj – olvasható az Origo cikkében.

Az amerikai KTLA televízió híradójának stábja a múlt héten dél-Los Angelesben tartózkodott Gene Kang riporterrel és egy történetet forgatott egy halálos balesetről, amely februárban történt a 84. út és a Hoover út kereszteződésénél.

Miközben a riporter beszélt a kamerába, dudaszó hallatszódott, aztán egy Honda átszáguldott a kereszteződésen, és elsőbbségadás nélkül nekiütközött egy szabályosan közlekedő Genesis oldalának.

A híradósok keresve sem találhattak volna jobb sztorit, ugyanis, a Honda sofőrje azonnal elmenekült a helyszínről, még az autója épsége sem érdekelte, amikor egy magas padkára felugratott.

Természetesen a híradó stábja azonnal hívta a 911-et, hogy jelentse a balesetet. Amikor a hatóságok megérkeztek, egy leesett rendszámot találtak a Honda Accordról, és arra gyanakodtak, hogy a sofőr érintett volt egy korábbi bűncselekményben, ezért menekült el lóhalálában.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!