Egyperces

2010.05.01. 17:12

Cini lányának szívszorító vallomása!

Zalatnay Sarolta lánya, Niki 14 éves volt, amikor anyja börtönbe került. Vajon egy ilyen korban lévő gyerek hogy dolgoz fel egy ilyen traumát? Havas Henrik és Ómolnár Miklós műsorában Niki kíméletlen őszinteséggel vallott a megpróbáltatásairól.

Delmagyar.hu

"Erősnek kellett lennem. Tudtam, hogy soha nem sírhatok előtte. Pedig pokoli érzés volt. Otthon mindig beparfümöztem a párnámat, mert azt hittem, ha érzem az illatát, az is egy kicsi rész lesz anyuból. Persze csak áltattam magam" - mesélte Niki.

"Régen is ez volt mindig a szokásunk. Amíg minden rendben volt, akkor is, ha elment fellépni, ugyanezt tettem. Amikor börtönbe került, a látogatásokon az volt a legrosszabb, amikor sem a kezünk, sem a lábunk nem érhetett össze. Megesett, hogy éjjel titokban az utcáról bámultam a cellája ablakát".

A megindító vallomás Nikitől a Story TV4 Esti sztori című műsorában május 2-án, vasárnap 21 órától a Csináljuk a fesztivált után. A műsor további vendégei: Gregor Bernadett és Mága Zoltán - írja a storyonline.hu

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!