Életstílus

2012.08.24. 13:32

Soha nem látott módón kelt egybe a fiatal pár

A fiatal pár ezért fekete vízálló ruhába bújt és örök életre szóló fogadalmuk után felpattantak a víz meghajtású jetpacre, hogy a tenger felett ünnepeljék meg közös életük kezdetét.

Egy kaliforniai pár úgy döntött, hogy új magasságokba emeli az esküvő fogalmát. Amanda Volf élete legfontosabb napján több akart lenni, mint egy hétköznapi mennyasszony. A 25 éves ara sokáig dolgozott esküvőszervezőként, ezért saját speciális napján igencsak ki akart tenni magáért. Így amikor egy online kalandtúra honlapon meglátta a vízi jetpack esküvő ötletét, a kalandvágyó lány és kedvese azonnal igent mondtak a lehetőségre.

{liveinfo}usmb2h{/liveinfo}

Live Info videó
Életük nagy napján a fiatal pár ezért fekete vízálló ruhába bújt és örök életre szóló fogadalmuk után felpattantak a víz meghajtású jetpacre, hogy a tenger felett ünnepeljék meg közös életük kezdetét. Bár az ifjú pár csupán néhány órát gyakorolt a szerkezeten az esküvő reggelén, ennek ellenére sikerült viszonylag szárazon megúszniuk a kalandot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!