Gépház - vetít: TPZ

2008.12.06. 04:16

Bill és Ted oltári ujrája?

Még a végén folytatják a kultszériát. De ha igen, vajon jó-e ez nekünk?

Az történt konkrétan, hogy a Foxnak van egy forgatókönyve a Féktelenül harmadik részére, és ez biz' tartalmazza az eredetileg Keanu Reeves alakította Jack Traven karakterét is. Reeves természetesen elutasította a folytatás lehetőségét (amiben van némi ráció, tekintve hogy már a második részben sem volt hajlandó blamálni magát). Ami érdekes viszont, az az, hogy kedvenc faarcú színészünk ezen hír kapcsán nem mondott egyértelmű nemet egy lehetséges Bill és Ted folytatásra.

"Maybe we could do it with them both grown up - they haven't saved the world and they're just living their lives as middle-aged men. That sound's quite funny.", azaz "Megcsinálhatnánk a filmet úgy, hogy már mindketten felnőttek. Nem váltották meg a világot, egyszerű középkorú férfiként élik életüket" - nyilatkozta Reeves, ami egyeseket elriasztott, engem viszont határozott bizakodással töltött el. A Bill és Ted filmek a mai napig kellemes emlékként élnek bennem, és elképzelhető, hogy a folytatás sem lenne katasztrófa, sőt, kellő öniróniával valószínűleg ismét betegre röhögnénk magunkat.

Én szurkolok. Ti?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!