Gyermekszépségverseny

2014.10.20. 16:37

Gyermekszépségverseny 2014: Vivien

Barna Vivien a legfiatalabb kategóriájában lett első. Édesanyja lebilincselően ír a kislányról.

Vivien

... pózolok, mert csini vagyok ...

...életerős, izgő-mozgó kislány...

... életerős, izgő-mozgó kislány ...Barna Vivien 2014. március 3-án látta meg a napvilágot, vagyis inkább a holdat (20.00 óra), koraszülöttként (1980 gr, 42 cm).

Annyira kis életerős, izgő-mozgó kislány hogy, még bent, a jó helyen sem volt nyugta, még ki nem dugta orrocskáját (hiába próbálkoztak az orvosok benn tartani), végül is az a lényeg hogy, nem lett baj, minden jól végződött!

Azóta is állandóan jár keze-lába, egy perc nyugta sincs, hihetetlen, honnan van benne ennyi erő, energia!

Nagyon jó kislány, amióta megszületett csak alszik, eszik, nagyon ritkán nyűgös, és még beteg sem volt, hála az égnek!

Amikor felébred, tágra nyitja nagy szemecskéit, és mosolyog az őt körülvevő emberkékre. Imádja a pociját, vagyis enni, szó szerint "röpdös", mosolyog az ételnek, "mindenevő" de a favorit az alma és a sütőtök.

Vivien

... a favorit az alma és a sütőtök ...

Vivien a buliban...

Vivien a buli forgatagában...

Vivien

pszt!
Nagyon fogékony mindenre, gyorsan tanul, minden nagyon érdekli, az új dolgok, hangok, már a baba szót hajtogatja, és a felállást szeretné "elérni". Ha megkapaszkodik valakiben, feláll, ugrál mint egy kis kenguru.

Imád kirándulni, amióta megszületett "bulik" tömkelegében vett, vesz részt! Születésnapok, céges buli apával, ballagás, fürdőben "wellness", Pick-futás, olyan mint egy kis jojó, akit felhúznak, és csak pörög, pörög és pörög, fáradhatatlanul!

A Pick-futáson

A Pick-futáson Viviennel.
Legyen bármilyen nyűgös, rosszkedvű, a nővére olyan jó kedvre deríti, hogy hangosan kacag tőle. Az ő szobája a legjobb, oda befekszik, majd várja nővére meséjét, issza minden szavát.

A zene is nagy kedvence: pici korától, ha sírós, nyűgös, zenecsatornára kapcsolunk és azt hallgatja, vagy esetleg táncolni kell vele, s ekkor elszáll minden búja-baja.

Vivien és nővére.

Vivien és nővére.

Vivien

Vivien

Vivien

....úgy élvezem én a pancsit...Amikor a hordozóját készítjük, és belépünk a liftbe, nagy a boldogság, tudja, "csavargás" következik, megyünk, általában a nagyszülőkhöz. Ott kézből-kézbe jár, kölcsönösen nagy az imádat, mama, tata elhalmozza mindenféle jóval, és az erkélyen lesik, a sok, jó, csuda dolgokat. :)

Végül elérkezik az esti fürdőzés ideje, ami még nagy kedvenc, ilyenkor anya, és apa is öltözhet át, rúgja, csapja a vizet, úsztatja a kiskacsáját, hangosan sikongat.

Később, vacsi után, beteszem az ágyba a kis szundi kendőjével, és kedvenc dalocskáját hallgatva, ügyesen, egyedül, álomba szenderül, majd reggelig alukál, és indul elölről minden! :)

Barnáné Zima Georgina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!