Újabb sztárpár?

2022.03.05. 15:42

Csinos énekesnővel boronálták össze Vásáry Andrét

Vásáry Andrét és Tandi Florát egy közös munka hozta össze. Azonnal elindultak a találgatások, mi lehet a két énekes között.

Tandi Flora énekesnő új albumán, a #5050 című lemezen kapott helyet a The L Word című duett, amit a TV2 szórakoztató műsoraiban rendre feltűnő Vásáry Andréval közös adnak elő.

– A szerzemény a szerelemről szól. Sokan összeboronáltak bennünket, mióta megjelent a dal. Az én közösségimédia-felületeimen is érkeznek sorra a kommentek: milyen jó, hogy egymásra találtunk! Ez zeneileg és emberileg mindenképpen igaz! Andréval nagyon jól telt a munkafolyamat, a klipforgatáson is nagyon jól szórakoztunk és szórakoztattunk – nyilatkozta a Borsnak Tandi Flora.

A közös munkának köszönhetően barátság alakult ki Flora és André között

Mondhatom, hogy barátok lettünk. Szerintem egy ilyen közreműködéshez elengedhetetlen, hogy ne csak a hangok passzoljanak, de az előadók maguk is összhangban legyenek egymással, hogy működjön a produkció. Valószínűleg ezt érzi, érti félre a közönség is– tette hozzá Vásáry André.

A The L Word a román eurovíziós válogatón bekerült a versenyprogramba, és bár nem Flora és André képviseli Turinban Romániát, a dal felkerült listákra és rádiók is játsszák, így a két magyar művész egy cseppet sem csalódott. Tandi Flora és platinalemezes férfi szoprán csak barátok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában